ΣΤΙΛ SHOPPING

Πώς θα φορέσουμε την τελευταία τάση στα παλτό


MMEINTANI

4 Φεβρουαρίου 2017

edit-img-0375.jpg

Τα λεγόμενα shearling coats λοιπόν, τα οποία μέχρι πρόσφατα θα τα περιγράφαμε απλά ως sheepskin - αλλά όπως όλες ξέρουμε στον κόσμο της μόδας οι νέες ορολογίες δεν τελειώνουν ποτέ. είναι ίσως από τις πιο κομψές επιλογές που μπορούμε να κάνουμε, οι οποίες ναι μεν διαθέτουν κλασικό χαρακτήρα αλλά κάνουν τις εμφανίσεις μας να δείχνουν τόσο "ακριβές" και elegant που αξίζει να υπάρχουν στη συλλογή μας.

Snuggle up coat, Peace & Chaos (βρείτε το εδώ)

Ικανά να αναβαθμίσουν οποιοδήποτε casual σύνολό μας - φανταστείτε με ένα στενό τζιν και μποτάκια ή ακόμη και με ένα παντελόνι αθλητικού στιλ και sneakers, γίνονται αυτά το βασικό στοιχείο του outfit και μας κάνουν να δείχνουμε "ντυμένες" χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια.

Ακόμη και για μια πιο βραδινή επιλογή, νομίζω θα έδειχναν υπέροχα φορεμένα πάνω από ένα απλό μάξι μαύρο φόρεμα, για αποτέλεσμα που και θηλυκότητα αποπνέει και "σπάει" λίγο το πολύ επίσημο ύφος προσφέροντας ισορροπία στο look. Τι λέτε. θα το εντάξετε στη γκαρνταρόμπα σας; 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.