ΣΤΙΛ SHOPPING

Τι ψώνισαν οι editors του jenny.gr αυτή την εβδομάδα vol 22


2 Απριλίου 2017

shopping-style.jpg

Ένα άρωμα που θυμίζει καλοκαίρι

Είναι το προϊόν που αγκαλιάζει το μακιγιάζ. Ποτέ δε φεύγω από το σπίτι, αν δεν έχω ρίξει έστω και ελάχιστες σταγόνες στο δέρμα μου, από το αγαπημένο μου άρωμα. Επειδή τις τελευταίες ημέρες ο καιρός είναι ανοιξιάτικος, έκανα την απαραίτητη αγορά της σεζόν. Αγόρασα το νέο Eau de Parfum της Estee Lauder, Bronze Goddess Fragrance.
Εννοείται ότι κάθε χρόνο εφαρμόζω την ενυδατική σώματος, αλλά και το λαδάκι της σειράς και φέτος ολοκλήρωσα το σετ με το άρωμα που κυκλοφόρησε. Οι εθιστικές νότες καρύδας σε συνδυασμό με τη χυμώδη ζωηράδα του μανταρινιού και του ιταλικού περγαμόντο, μου φέρνουν στο μυαλό μου εικόνες από καλοκαίρι. Έχω ξεκινήσει ήδη να το φοράω και είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσω μέχρι να τελειώσει και το καλοκαίρι.
Δοκιμάστε το και ταξιδέψτε σε αμμώδεις παραλίες και απέραντα ηλιοβασιλέματα.-Τίνα Σβίγκου

Το πιο απαραίτητο item των ημερών

Στην αναζήτηση της πιο ωραίας λαμπάδας έχω βγει εδώ και μέρες και όχι μόνο επειδή τυχαίνει να έχω όντως βαφτιστήρι αλλά και γιατί θέλω να κάνω και ένα αντίστοιχο δώρο στον εαυτό μου. Αφού λοιπόν είχα ξεμπερδέψει με τη λαμπάδα της μικρής, έμενε αυτή που θα κρατήσω εγώ, για την οποία δεν χρειάστηκε να ψάξω και πολύ μακριά αφού τη βρήκα στο jyou.gr. Σε λευκό χρώμα με το πιο girly design (πόσο υπέροχα τα flamingos!), η συγκεκριμένη δημιουργία της Irene Hussein νομίζω θα τραβήξει πολλά βλέμματα το βράδυ της Ανάστασης.

"Ciclu Serpent" Bracelet

Το έχει πει και η Marilyn Monroe “Diamond’ s are girl’ s the best friend”. Ωστόσο δεν είναι απαραίτητο να είναι διαμαντένια τα κοσμήματα για να μας αρέσουν. Το θέμα είναι να έχουν στιλ και να είναι κομψά- αυτό είναι το σκεπτικό μου κάθε φορά που θέλω να αγοράσω ένα κόσμημα. Και αυτό ακριβώς σκεπτόμουν όταν αντίκρισα για πρώτη φορά το"Ciclu Serpent" Bracelet ένα πολύ κομψό κομμάτι του brand Anthe Collection που φοριέται χαμηλά στον καρπό. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και ήθελα οπωσδήποτε να γίνει δικό μου. Ευτυχώς που είμαι κάτοχος της κάρτας secret club και έτσι μπόρεσα να αποκτήσω ένα από τα πιο κομψά κοσμήματα που έχω δει μέχρι τώρα και πλέον αποτελεί το top jewel piece για καθημερινή χρήση. - Τζουλιάννα Καρνέζη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.