ΣΤΙΛ SHOPPING

Αυτό το μαγιό θα το αγαπήσετε για τρεις λόγους


MMEINTANI

13 Ιουνίου 2017

ruffle-black-one-piece-2.jpg

Για παράδειγμα, όπως στα daily looks μας χρησιμοποιούμε το τζιν παντελόνι σαν βάση για το ντύσιμό μας, έτσι και στην παραλία, ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό μπορεί να γίνει το κεντρικό κομμάτι της εμφάνισής μας, αλλάζοντάς του στιλ ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα προσθέσουμε.

Ruffle black one piece, MON A MER

(βρείτε το εδώ)

Συγκεκριμένα με τα μαύρα ολόσωμα μαγιό όμως, συμβαίνει και κάτι ακόμα, αφού πρόκειται για κομμάτια που μπορούμε να αξιοποιήσουμε και εκτός παραλίας, κερδίζοντας εξίσου εύκολα τις εντυπώσεις. Το μαύρο one piece που ξεχωρίσαμε από το Jyou.gr είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα και σας έχω 3 λόγους που θα το αγαπήσετε σίγουρα:

- Διαθέτει την πιο ωραία λεπτομέρεια από βολάν, ένα στοιχείο που πρωταγωνίστησε στις ανοιξιάτικες πασαρέλες και δίνει πάντοτε ένα ωραίο, ρομαντικό και λίγο ρετρό twist στο look μας.

- Μπορεί κάλλιστα να φορεθεί και ως top μαζί με ένα ψηλόμεσο παντελόνι και μέσα από ένα ανάλαφρο κιμονό, χαρίζοντάς σας μερικά από τα πιο ωραία βραδινά καλοκαιρινά outfits.

- Το διαχρονικό μαύρο χρώμα του το κάνει την πιο elegant επιλογή ώστε να προσθέσετε τα αξεσουάρ της προτίμησής σας και να του δώσετε είτε πιο casual είτε πιο glam ύφος.

Διαβάστε ακόμα: Τα σχέδια στα μαγιό που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε

[gallery-716897]

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.