ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα κοσμήματα που θα δώσουν elegant vibes στο Φθινόπωρο


MMEINTANI

5 Σεπτεμβρίου 2017

jewels.jpg

TRENDSETTERS

Sava Earrings, Hermina Wristwear (βρείτε τα εδώ)

Αν αγαπάτε τα statement κοσμήματα και σας αρέσει να ακολουθείτε τις πιο bold τάσεις, νομίζω πως το συγκεκριμένο ζευγάρι θα γίνει η πινελιά που θα ολοκληρώσει με τον πιο iconic τρόπο οποιοδήποτε σύνολό σας. Οι λεπτομέρειες από φούντες είναι έτσι κι αλλιώς τάση και φέτος ενώ σε συνδυασμό με το υπόλοιπο glam design τους δίνουν ένα mix&match που δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να περάσει απαρατήρητο - το αντίθετο!

ROMANTIC CHIC

Tusk Pendant, Hermina Wristwear (βρείτε το εδώ)

Ο ρομαντισμός σε ένα look μπορεί να επιτευχθεί όχι μόνο μέσα από πιο μίνιμαλ επιλογές αλλά και από το design ενός κοσμήματος. Ένα pendant για τον λαιμό ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε σχήμα half moon θυμίζει κάτι από παραμύθι και βάζει μια ονειρική νότα στο στιλ σας, ακόμη κι αν το σύνολό σας είναι πιο σκούρο ή δεν έχει πολλά μοτίβα.

Moon earrings, Hermina Wristwear (βρείτε τα εδώ)

MINIMAL LOVERS

Vertical Stick Pendant, Hermina Wristwear (βρείτε το εδώ)

Μπορεί κανείς να αναρωτιέται πώς μπορεί ένα απλό, γεωμετρικό κομμάτι να δώσει άλλο ύφος σε μια εμφάνιση, αρκεί όμως να το δει φορεμένο για να καταλάβει πόση διαφορά μπορεί να κάνει.

Silver Single Bars, Hermina Wristwear (βρείτε τα εδώ)

Σε χρυσή ή ασημί απόχρωση, τα κολιέ και σκουλαρίκια με stick design γίνονται οι λεπτομέρειες που χαρίζουν μία μίνιμαλ αύρα στο ντύσιμό σας και τραβούν την προσοχή χάρη στην απλότητά τους που όμως κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.