ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα essentials που θα απογειώσουν τη φθινοπωρινή μας γκαρνταρόμπα


MMEINTANI

14 Σεπτεμβρίου 2017

20170706-violeta-mango-02-036-v2a-rgb74852.jpg

Κομμάτια που ναι μεν θα μας δώσουν την απαραίτητη στιλιστική ανανέωση αλλά παράλληλα θα ακολουθούν και τις καθημερινές μας ανάγκες, συνδυάζοντας την άνεση με το όμορφο και περιποιημένο αποτέλεσμα. Αυτό μπορούμε εύκολα να το καταφέρουμε, το πρώτο όμως που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε ξεκαθάρα στο μυαλό μας τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται να έχουν τα autumn looks μας.

AW17 Violeta by MANGO

Μεγάλη γκάμα χρωμάτων. Το φθινόπωρο ξέρουμε όλες ότη η χρωματική παλέτα των ρούχων γίνεται σαφώς πιο γήινη και οι αποχρώσεις αρκετά πιο nude, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν «χωράνε» και μερικές εκρήξεις χρώματος που θα δώσουν το απαραίτητο spice up στα fall looks μας. Στη συλλογή AW17 Violeta by MANGO οι γλυκιές αποχρώσεις πρωταγωνιστούν αλλά και τα πιο έντονα χρώματα και prints δίνουν το extra twist που προσθέτει ζωντάνια και φως.

Αριστοκρατική αίσθηση. Με την αλλαγή της σεζόν, τα πιο ανάλαφρα ρούχα δίνουν τη θέση τους σε πλούσιες υφές και πολυτελείς λεπτομέρειες. Στοιχεία όπως κεντήματα και ruffles και βολάν προσθέτουν ένα elegant touch και μας βάζουν στο mood για πολύ πιο chic και εμβληματικές εμφανίσεις.

Άψογη εφαρμογή. Όλα τα κορίτσια που αγαπούν το στιλ έχουν ένα «κοινό μυστικό» για εμφανίσεις που δεν έχουν να κάνουν με το budget αλλά με την ποιότητα και δεν είναι άλλο από το σωστό tailoring. Όταν ένα ρούχο, οποιοδήποτε κι αν είναι αυτό, εφαρμόζει σωστά και αγκαλιάζει το σώμα, τότε και το αναδεικνύει σωστά χωρίς να πιέζει ή να προσθέτει έξτρα όγκο αλλά και κάνει την εμφάνιση να δείχνει πιο «ακριβή». Οι γραμμές και το design των κομματιών της κολεξιόν AW17 Violeta by MANGO διαθέτει τόσο κομμάτια σε πιο structured ύφος όσο και ρούχα σε loose, αέρινες γραμμές ώστε να βρείτε εκείνο που θα ταιριάξει με τον καλύτερο τρόπο στη δική σας φιγούρα.

[gallery-717454]

Στην παραπάνω photo gallery μπορείτε να δείτε τα περισσότερα από τα κομμάτια της νέας κολεξιόν AW17 Violeta by MANGO ώστε να πάρετε μία πρώτη γεύση από το πόσο stylish προβλέπεται η ερχόμενη σεζόν - και μαζί της και η ντουλάπα μας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.