ΣΤΙΛ SHOPPING

Η Άνοιξη είναι εδώ και η γυναικεία συλλογή Tommy Hilfiger θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε


MMEINTANI

16 Απριλίου 2018

cc-sp18-gl-del1-wsw-ww-01a-copy.jpg

Το να βρεις τα κομμάτια αυτά που θα σου χαρίσουν την αίσθηση ότι ακροβατείς ανάμεσα στα δύο αυτά στοιχεία, δηλαδή στο παλιό και το σύγχρονο, δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, εκτός αν ξέρεις πού να στραφείς.

Προσωπική μου επιλογή είναι και φέτος η νέα συλλογή του Tommy Hilfiger για την Άνοιξη του 2018, μια κολεξιόν εμπνευσμένη από την ταχύτητα και την αμεσότητα με μία vintage όμως διάθεση. Τα αγωνιστικά πληρώματα της Formula 1, με τα iconic σχήματα, τα έντονα χρώματα και τα αεροδυναμικά γραφικά των οδηγών ταχύτητας, μας δίνουν μία ανανεωμένη εικόνα των essentials του αμερικανικού ντυσίματος.

Κάνοντας περισσότερο focus στο denim ύφασμα και συμπληρώνοντας τη συλλογή με all time classic κομμάτια όπως η καπαρντίνα ή τα παντελόνια, τα basics δηλαδή για εύκολα καθημερινά ανοιξιάτικα ντυσίματα, το γνωστό αμερικάνικο brand τα εμπλουτίζει με μοντέρνες λεπτομέρειες όπως τα bandana prints, graphic broderie Anglaise, statement μανίκια και εξώραφες λεπτομέρειες.

Φτιαγμένα από υφάσματα που ποικίλουν από οργανικό βαμβάκι, ζέρσεϊ, οργάντζα και eco-friendly cotton στα chinos αλλά και με την χρωματική παλέτα να διαθέτει αποχρώσεις σε κάμελ, λευκό, midnight blue και Dutch blue, το ροζ της ορχιδέας, το American beauty red και το χρυσό, γίνονται ιδανικές επιλογές για τη σεζόν που διανύουμε, τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει και η ανάγκη για ανάλαφρα αλλά chic ρούχα είναι πιο έντονη.

Τη γυναικεία Tommy Hilfiger sportswear συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 μπορείτε να τη βρείτε στα ομώνυμα καταστήματα και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης (tommy.com).

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα-

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.