ΣΤΙΛ SHOPPING

Μπορείς να ψωνίζεις και να κερδίζεις!


The Jennettes

14 Νοεμβρίου 2018

image1.jpeg

Μπορείς να ψωνίζεις και να κερδίζεις; Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά συμβαίνει. Αρκεί να αντικαταστήσεις τα μετρητά με τη χρεωστική κάρτα Debit MasterCard της Εθνικής Τράπεζας σε όλες σου τις αγορές πάνω από 10 ευρώ έως τις 2 Δεκεμβρίου.

Γιατί, μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους 100 τυχερούς κάθε εβδομάδας που θα κερδίσουν 100€, χρησιμοποιώντας απλά τη χρεωστική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας αντί για μετρητά. Και όσες περισσότερες αγορές κάνεις, τόσες περισσότερες συμμετοχές κερδίζεις στην κλήρωση.

Εδώ στο γραφείο προσπαθήσαμε να χωρέσουμε όσες περισσότερες συμμετοχές μπορούμε σε ένα 24ωρο καθότι το ωροσκόπιό μας προβλέπει τύχη πριν τα Χριστούγεννα. Άλλωστε γιατί να χρησιμοποιήσουμε μετρητά όταν η χρήση της χρεωστικής κάρτας έχει τόσα οφέλη;

Εκτός από τη συμμετοχή στην κλήρωση με το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more της Εθνικής Τράπεζας κερδίζεις πόντους του οποίους μπορείς να εξαργυρώνεις για αγορές σε περισσότερες από 6.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Έχεις σκεφτεί πόσο πιο εύκολη και αποδοτική γίνεται η καθημερινότητά σου με την κάρτα; Αν όχι, διάβασε το δικό μας 24ωρο για να δεις πόσο μας ωφέλησε η χρήση της κάρτας.

09:00: Καθ’ οδόν για το γραφείο στάση για bagels, καφέδες και smoothies. Παίρνω και για το διπλανό γραφείο για να συμπληρώσω 10 ευρώ. Σήμερα είναι η τυχερή μου μέρα και πρέπει να μπω οπωσδήποτε σε κλήρωση.

11:00: Κάνω ένα μικρό break από τη δουλειά για e-shopping. Αγοράζω φορέματα για τα party των Χριστουγέννων και φυσικά πληρώνω ξανά με τη χρεωστική μου κάρτα Debit MasterCard από την Εθνική Τράπεζα για να κερδίσω μία ακόμη συμμετοχή.

13:00: Δεν μαγείρεψα σήμερα γιατί θα πεταγόμουν για lunch break στο αγαπημένο μου στέκι κοντά στο γραφείο. Χρησιμοποιώ τη χρεωστική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας και κερδίζω και τρίτη συμμετοχή.

17:00: Ώρα να φρεσκάρω τις ανταύγειες μου στο καθιερωμένο ραντεβού του μήνα και να δοκιμάσω ένα νέο μεταλλιζέ μανό. Ή μήπως να ήταν το αγαπημένο μου κλασικό ματ σκούρο κόκκινο; Στο πώς θα πληρώσω πάλι δεν υπάρχουν διλήμματα: με την αγαπημένη μου Debit MasterCard της Εθνικής Τράπεζας φυσικά. Τέταρτη συμμετοχή!!!

19:30: Ποια μπορεί να αντισταθεί, περνώντας έξω από το αγαπημένο της κατάστημα καλλυντικών; Εγώ όχι. Δοκιμάζω νέα αρώματα για να κακομάθω τον εαυτό μου και όταν πάω να πληρώσω, εξαργυρώνω τους go4more πόντους που είχα συγκεντρώσει ως γνήσια beauty addict από προηγούμενες αγορές με τη Debit MasterCard της Εθνικής Τράπεζας. Πέμπτη συμμετοχή και φθηνότερες αγορές από την εξαργύρωση των πόντων μου.

20:00: Λευκό κρασί και ζυμαρικά στο αγαπημένο μας ιταλικό εστιατόριο. Απόψε θα του κάνω το τραπέζι εγώ, γιατί θέλω να σπάσω το ρεκόρ συμμετοχών σε μια μέρα για να μπω στην κλήρωση για τα 100 ευρώ. Άλλωστε περισσότερες συμμετοχές, περισσότερες ευκαιρίες να κερδίσεις.

23:00: Time to call it a night. Έξι αγορές σήμερα, έξι συμμετοχές στην κλήρωση. Συνεχίζω και τις επόμενες ημέρες να χρησιμοποιώ τη χρεωστική μου κάρτα Debit MasterCard της Εθνικής Τράπεζας και περιμένω το τέλος της εβδομάδας για να δω αν θα είμαι ένας από τους 100 τυχερούς που θα κερδίσουν από 100€ ο καθένας. Και αν δεν είμαι, δεν πειράζει. Άλλωστε δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα, μόνο να χρησιμοποιώ τη χρεωστική μου κάρτα της Εθνικής Τράπεζας. Γιατί πραγματικά αξίζει να δίνεις και να παίρνεις πίσω στη ζωή και στις καθημερινές σου συναλλαγές!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.