ΣΤΙΛ SHOPPING

#HarrisStyle: Το μυστικό του τέλειου φθινοπωρινού λουκ κρύβεται στους συνδυασμούς


29 Νοεμβρίου 2018

1.jpg

Στιλιστική αυτοπεποίθηση σημαίνει να μη φοβάσαι να συνδυάσεις κομμάτια από δύο διαφορετικά κοστούμια για να φτιάξεις ένα τρίτο, ιδιαίτερα ενδιαφέρον και μοναδικό. Τώρα το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για δοκιμές, νέες προτάσεις και ανανεωμένη οπτική της γκαρνταρόμπας μας, ανοίξτε λοιπόν το μυαλό σας στη σημερινή μας πρόταση:

Μπεζ, υφασμάτινο παντελόνι δε σημαίνει πάντα καθημερινό ντύσιμο ή chinos. Αυτό το βαμβακερό κομμάτι είναι αρκετά σταθερό ώστε να κάθεται ωραία πάνω στο σώμα όλη την ημέρα, χωρίς να τσαλακώνει και να δείχνει ταλαιπωρημένο.

Θα το φορέσετε με καφέ παπούτσια, αλλά όχι penny loafers ή sneakers. Για να ανεβάσετε την αξία του, σετάρετέ το με ένα ζευγάρι καλά monk straps σε καλό, γυαλιστερό δέρμα.

Το πάνω μέρος του λουκ μπορεί να παίξει σε ψυχρούς τόνους, όπως για παράδειγμα με ένα γκρι ή γαλάζιο πουκάμισο, παρέα με μία σκούρα πλεκτή γραβάτα.

Ποιος είναι ο συνδετικός κρίκος που δένει το σύνολο σε μία ανεπανάληπτη στιλιστική πρόταση; Το σακάκι από μαλλί και βαμβάκι που υιοθετεί χρώματα από όλη την παλέτα της εμφάνισής σας, με διακριτικό και κομψό τρόπο.

ΤΗΕ LOOK

Σακάκι από μαλλί και βαμβάκι, βαμβακερό πουκάμισο, βαμβακερό παντελόνι και πλεκτή γραβάτα, Όλα Brooks Brothers, Διαθέσιμα από τις Brooks Brothers Boutiques,Σταδίου 4 & Αμερικής City Link, Attica:Πανεπιστημίου 9, Golden Hall /Attica Golden Hall: Κηφισίας 37A Μαρούσι.

Ρολόι IWC από τη συλλογή “Portofino Hand-Wound Moon Phase Edition”, Διαθέσιμο στο www.iwc.com/en/retail/.

Δερμάτινα monk straps από τη συλλογή του Classico. Διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo, Μαίζωνος 95-Πάτρα και online στο www.classico.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.