ΣΤΙΛ SHOPPING

Τι ψώνισαν οι editors του jenny.gr αυτή την εβδομάδα vol.115


The Jennettes

28 Απριλίου 2019

street_fashion_wss18_030.jpg

Καλό Πάσχα! Αυτή την εβδομάδα, κάναμε μερικές πολύ ιδιαίτερες αγορές, από ρούχα, μέχρι προϊόντα ομορφιάς, μέχρι δώρα για τους αγαπημένους μας - ενώ έχουμε ξεκινήσει σιγά σιγά να επενδύουμε όλο και περισσότερο στα items που θα χρησιμοποιούμε όλη τη φετινή άνοιξη. Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει, είναι μία καλή στιγμή να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πώς θα δημιουργήσουμε την τέλεια γκαρνταρόμπα για τους μήνες που έρχονται.

Παρακάτω, θα βρείτε τις αγορές μας για την εβδομάδα που πέρασε:

Οι πιο κομψές γόβες

Αν τη φετινή σεζόν πρόκειται να επενδύσετε σε ένα παπούτσι - και ειδικά αν είστε κι εσείς καλεσμένες σε διάφορες περιστάσεις όπως ανοιξιάτικους γάμους - αυτό μπορεί να είναι ένα ζευγάρι κομψές, nude γόβες. Είναι ένα εξαιρετικά διαχρονικό παπούτσι, που ταιριάζει με σχεδόν ό,τι υπάρχει στην ντουλάπα μας, ενώ είναι φοβερά κολακευτικό. Βρείτε τις δικές μου εδώ.

To beauty item που θα καλύψει τις ατέλειες του προσώπου μου

Το τελευταίο μήνα παρατηρώ αρκετά σπυράκια και δυσχρωμίες στο προσωπό μου οπότε έπρεπε να βρω το ιδανικό προϊον που θα με βοηθήσει να καλύπτω τις ατέλειες. Μετά από αναζήτηση βρήκα αυτό που μου ταιρίαζει, το Pore Minimizer της Clinique που χαρίζει ματ και φυσικό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα μου! Μπορείτε να το βρείτε εδώ. -Ελένη Τσούτση

H ιδανική παλέτα με σκιές ματιών για κάθε εποχή

Μπορεί η κάθε εποχή να επηρεάζει διαφορετικά τη διάθεσή μου, αλλά υπάρχουν μερικά χρώματα σκιών τα οποία παραμένουν must για όλους τους μήνες. Αυτήν την εβδομάδα αποφάσισα να κάνω δώρο στον εαυτό μου μια παλέτα με τις αγαπημένες μου αποχρώσεις, η οποία μάλιστα περιλαμβάνει και μια βάση για σκιές. Έχω χαρεί πολύ με το αποτέλεσμα, αφού με ένα αντικείμενο μπορώ να δημιουργήσω και τα πιο καθημερινά και τα πιο βραδινά looks. Μπορείτε να βρείτε αυτήν την παλέτα εδώ - Χριστίνα Γουδρούπη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.