ΣΤΙΛ SHOPPING

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol.122


The Jennettes

7 Ιουλίου 2019

streetfashion_paris_hcah1920_027.jpg

Εσείς που βρίσκεστε στις καλοκαιρινές σας αγορές; Έχετε επενδύσει στο καλοκαιρινό σας wishlist; Οι διακοπές πλησιάζουν και φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένες. Η καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα ετοιμάζεται κι έτσι μοιραζόμαστε μαζί σας τις αγορές μας γι' αυτή την εβδομάδα, για μία δόση καλοκαιρινού fashion inspο:

Τα γυαλιά ηλίου για το 2019

Τρέφω μία ιδιαίτερη αγάπη στα γυαλιά ηλίου - όχι μόνο επειδή είναι απαραίτητα, αλλά κι επειδή μπορούν να κάνουν ένα look να δείχνει άμεσα πιο cool. Φέτος, αποφάσισα να επενδύσω σε ένα ζευγάρι με κλασική γραμμή και μαύρο χρώμα, με ιδιαίτερες λεπτομέρειες στον σκελετό. Είναι απλό, αλλά ιδιαίτερο και μπορείτε να το βρείτε στην Tod's. - Aφροδίτη Σακκά

H τέλεια απόχρωση για τα νύχια μου

Αυτή η απόχρωση έγινε από τις αγαπημένες μου για αυτό το καλοκαίρι αφού ταιριάζει με τα αέρινα outfits που φοράω ενώ κάνει τέλεια αντίθεση με το μαύρισμα. Σίγουρα θα συνεχίσω να τη χρησιμοποιώ και τους επόμενους μήνες! Βρείτε το βερνίκι εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.