ΣΤΙΛ SHOPPING

Βρήκαμε τα 4 παπούτσια που χρειάζεστε για φέτος το καλοκαίρι


Αφροδίτη Σακκά

31 Ιουλίου 2019

Βρήκαμε τα 4 παπούτσια που χρειάζεστε για φέτος το καλοκαίρι

Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού, οι διακοπές πλησιάζουν (ή έχουν ήδη ξεκινήσει) κι εμείς έχουμε απόλυτο summer mood. Αυτή την εποχή, χρειαζόμαστε looks τα οποία θα είναι ιδιαίτερα, εύκολα και προσεγμένα - ουσιαστικά, χρειαζόμαστε outfits τα οποία να μας προσφέρουν άνεση και αυτοπεποίθηση, επιτρέποντάς μας να είμαστε δημιουργικές και να διασκεδάζουμε με το καθημερινό μας ντύσιμο.

Όπως πάντα, το μυστικό κρύβεται στις λεπτομέρειες και το styling. Ο καλύτερος τρόπος να πετύχουμε ένα stylish look είναι να δώσουμε βάση στα αξεσουάρ και ειδικά στα παπούτσια. Ακόμα και ένα απλό, αέρινο φόρεμα μπορεί να δείξει εξαιρετικά κομψό αν συνδυαστεί με ένα ζευγάρι statement παπούτσια, που θα του δώσουν την ιδιαιτερότητα που χρειάζεται, χωρίς πολλή προσπάθεια. 

Γι' αυτό, εμείς βρήκαμε τέσσερα ζευγάρια παπούτσια για το καλοκαίρι 2019 από τις collections της KALOGIROU, που θα γίνουν τα σημεία-κλειδιά σε κάθε μας look τη φετινή σεζόν:

Nude σανδάλια

jenny.gr

Δεν υπάρχει τίποτα πιο διαχρονικό και κομψό από ένα ζευγάρι nude σανδάλια για το καλοκαίρι. Τα συγκεκριμένα Casadei, περιλαμβάνουν oversized αγκράφα - μία λεπτομέρεια που θα τα κάνει να ξεχωρίσουν. Μπορούν να συνδυαστούν με φορέματα, culottes και φούστες για κάθε περίσταση.

Stylish σανδάλια

jenny.gr

Τα σανδάλια είναι ένα από πιο απαραίτητα items στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα. Οι επιλογές είναι πολλές κι εμείς θέλουμε ένα ζευγάρι που να κάνει το δικό του μοναδικό statement, ακόμα κι αν το look μας είναι πολύ απλό. Τα Elvira Di Gaia x Kalogirou πετύχουν ακριβώς αυτό και μπορούν να χαρίσουν έναν ιδιαίτερο αέρα ακόμα και στο πιο απλό look με ένα αέρινο, λευκό φόρεμα.

Printed εσπαντρίγιες

jenny.gr

Οι εσπαντρίγιες είναι διαχρονικές και ταιριάζουν με όλα. Είναι ένα παπούτσι που φοριέται πολύ κάθε καλοκαίρι, ενώ το στιλ του επιτρέπει διάφορους πειραματισμούς. Φέτος, διαλέξτε ένα ζευγάρι όπως αυτό το Tory Burch, με ένα τροπικό print που θα δώσει χρώμα και μία δόση διασκέδασης στο look σας.

Statement mules

jenny.gr

Τα mules βρίσκονται στις λίστες με τα μεγαλύτερα trends στα παπούτσια εδώ και αρκετές σεζόν - και η φετινή δεν αποτελεί εξαίρεση. Φέτος, βλέπουμε γεωμετρικά σχήματα στα τακούνια και περίτεχνα designs, που αποτελούν statement για κάθε είδους look. Το συγκεκριμένο ζευγάρι Zyne θα γίνει το σημείο-κλειδί σε ένα απλό, αλλά επίσημο look.

 

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα σχέδια στο www.kalogirou.com

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.