ΣΤΙΛ SHOPPING

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol.140


The Jennettes

17 Νοεμβρίου 2019

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol.140

Οι editors του #jennygr διάλεξαν και αυτή την εβδομάδα όλα τα αγαπημένα τους items. Κομμάτια που μεταμορφώνουν την καθημερινότητα και την κάνουν λίγο πιο όμορφη, βρίσκονται παρακάτω, ενώ οι μέρες περνούν και ο χειμώνας πλησιάζει όλο και περισσότερο.

Fashion, beauty items και άλλα fun ή χρηστικά αντικείμενα βρίσκονται εδώ για να μας φτιάξουν τη διάθεση στο ολοένα και πιο κοντά μας, μουντό σκηνικό.  Αυτά είναι όσα αγοράσαμε την εβδομάδα που πέρασε και τουλάχιστον, εμείς τα απολαύσαμε. 

Το tweed σύνολο

jenny.gr
jenny.gr

 

Ξέρω τι θα μου πείτε, πως αυτή τη τη φορά το παρατράβηξα με δύο κομμάτια σε μία εβδομάδα, αλλά δηλώνω αμετανόητη. Πρώτον, επειδή ήταν το τέλειο σετ και δεύτερον κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την διαχρονική κομψότητα και παριζιάνικο αέρα του tweed. To σύνολο από σακάκι και σαλοπέτα Toi&Moi σε απόχρωση του κόκκινου είναι τέλειο με λευκό ζιβάγκο αλλά και λευκό καλσόν για τις τολμηρές. Το 60s look το φαντάζομαι με μπερέ και mary janes όπως θα το φορούσε η Emily Sindlev. Ή με μπότες με τακούνι στο πιο κομψό χειμερινό σύνολο.H τέλεια μάσκα ενυδάτωσης για τον χειμώνα

-Μάρθα Κουμπάνη

jenny.gr

Τελευταία αισθανόμουν την επιδερμίδα μου αφυδατωμένη και σε ορισμένα σημεία ξηρή. Έτσι αποφάσισα να επενδύσω σε μια μάσκα προσώπου που θα χαρίσει στην επιδερμίδα μου υγεία και λάμψη. H νέα Hydra-Biome™ Probiotic Superdose Face Mask Korres με αληθινό ελληνικό γιαούρτι και την πιο απολαυστικά βελούδινη mousse υφή είναι το δροσερό superdose «αντίδοτο» για μία stress-free, φωτεινή και υγιή όψη δέρματος – όλα όσα δηλαδή αναζητούσα από μια μάσκα προσώπου τα βρήκα σε ένα βαζάκι!

- Ελένη Τσούτση

Ένα ζευγάρι παπούτσια για κάθε casual εμφάνιση

jenny.gr

Η απαιτητική καθημερινότητα απαιτεί άνετα, αλλά και κομψά παπούτσια γι' αυτό σκέφτηκα να αγοράσω τα παρακάτω που κάνουν το περπάτημα εύκολο και ταυτόχρονα προσθέτουν μια ιδιαίτερη πινελιά σε κάθε σύνολο. Πριν έρθει καλά ο Χειμώνας, είναι ακόμη ό,τι πρέπει για αγορά!

-Έλενα Κρητικού 

Χριστουγεννιάτικο βιβλίο

jenny.gr

Με τον χειμώνα πλέον να έχει κάνει την εμφάνισή του, οι ατελείωτες ώρες παιχνιδιού με τον γιο μου μπροστά στο τζάκι, είναι must. Και τις στιγμές που θέλουμε και οι δυο να χαλαρώσουμε διαβάζουμε το πρώτο (για φέτος) χριστουγεννιάτικο βιβλίο, που του αγόρασα αυτή την εβδομάδα. Ως γνωστόν, η αγάπη για τη μάθηση καλλιεργείται από πολύ μικρή ηλικία, ενώ τα πολύχρωμα χριστουγεννιάτικα βιβλία με τις υπέροχες εικόνες τους, προσφέρουν ανεξάντλητη φαντασία. Ανυπομονώ για τα επόμενα απογεύματα που θα έρθουν! 

-Εύα Καραμπάτσου

Το αγαπημένο μου παλτό.

jenny.gr

Ξεκίνησαν επιτέλους τα κρύα. Και γράφω "επιτέλους" γιατί είναι καιρός να νιώσουμε και λίγο χειμώνα. Ετσι λοιπόν άδραξα την ευκαιρία και αγόρασα ένα πολύχρωμο παλτό και όπως καταλαβαίνετε δεν χάνω ευκαιρία να το φοράω σε κάθε μου έξοδο. Να επισημάνω πως η γούνα δεν είναι αληθινή. - Τζουλιάννα Καρνέζη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.