ΣΤΙΛ SHOPPING

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol.141


Μάρθα Κουμπάνη

24 Νοεμβρίου 2019

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol.141

Οι editors του #jennygr κάθε εβδομάδα επιλέγουμε όλα τα αγαπημένα μας κομμάτια και τα μοιραζόμασε μαζί σας. Αν αρέσει και σε εσάς το shopping τόσο, όσο σε εμάς, ή αν απλά θέλετε να ανανεωθείτε είστε στο σωστό άρθρο.

Λίγο πριν τις γιορτές και ήδη μπαίνουμε σιγά σιγά σε γιορτινό mood. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι επιλέγουμε να εντάξουμε την λάμψη και το glam στα σύνολα μας. Sparkly λεπτομέρειες όπως ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια με κρύσταλλα ή μια μεταλλική σκιά αρκούν για να μας δώσoυν την απαραίτητη δόση bling bling.

Τα statement σκουλαρίκια

jenny.gr

 

Swarovski, notos

Επέλεξα αυτό το εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια με αστερισμούς. Το βρίσκω ιδανικό για μια κομψή βραδινή εμφάνιση το χειμώνα και ειδικά λίγο πριν τις γιορτές.

-Mάρθα Κουμπάνη

jenny.gr

Diοr Prestige Le Cushion Teint De Rose


Μπορεί τα Χριστούγεννα να μην έχουν έρθει ακόμη αλλά έκανα στον εαυτό μου το τελειότερο beauty δώρο το Le Cushion Teint de Rose της Dior. Νιώθω την επιδερμίδα μου πιο λαμπερή και ζωηρή όταν το εφαρμόζω και η αλήθεια είναι ότι μου χαρίζει extra αυτοπεποίθηση!

-   Ελένη Τσούτση  

Εσώρουχα Intimissimi

jenny.gr

Όσο πλησίαζουμε στο κλίμα των γιορτών, οι βιτρίνες των καταστημάτων στολίζονται και σχεδόν σε καμία δεν λείπει το κόκκινο στοιχείο. Έτσι κι εγώ δεν μπόρεσα να αντισταθώ στο κόκκινο σουτιέν της Intimisssimi, το οποίο εφαρμόζει τέλεια, είναι υψηλής ποιότητας και ξέρω ότι δεν πρόκειται να με απογοητεύσει!

-Εύα Καραμπάτσου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.