ΣΤΙΛ SHOPPING

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol.142


The Jennettes

1 Δεκεμβρίου 2019

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol.142

Οι editors του #jennygr επέλεξαν και αυτή την εβδομάδα όλα τα αγαπημένα τους items. Κομμάτια που μεταμορφώνουν την εμφάνισή μας και την κάνουν ιδιαίτερα πρωτότυπη.  

Fashion, beauty items και άλλα fun ή χρηστικά αντικείμενα βρίσκονται εδώ για να μας φτιάξουν τη διάθεση στο ολοένα και πιο κοντά μας, μουντό σκηνικό.  Αυτά είναι όσα αγοράσαμε την εβδομάδα που πέρασε και τουλάχιστον, εμείς τα απολαύσαμε. 

To ugly sweater

jenny.gr

American Eagle, Notos

Mπορεί να τα ακολουθεί η φήμη των «άσχημων» τάσεων, ωστόσο αυτά τα πουλόβερ με fairisle πλέξη είναι ό,τι πιο cozy και χαειτωμένο, ειδικά όσο χειμωνιάζει και ακόμα περισσότερο τα Χριστούγεννα. Το cardigan από τα American Eagle, θα το φορέσω με λευκό ζιβάγκο και τζιν. 

-Μάρθα Κουμπάνη

Ίσιο φόρεμα με γιακά από κρεπ ύφασμα

jenny.gr

Μπαίνοντας σε γιορτινό mood σιγά σιγά, επέλεξα να αγοράσω αυτό το φόρεμα, το οποίο σκέφτηκα να συνδυάσω με κόκκινο κραγιόν, προκειμένου να απογειώσω το στιλ μου εν όψει των Χριστουγέννων. Με κέρδισε από την πρώτη στιγμή που το είδα και ανυπομονώ να το εγκαινιάσω!

-Έλενα Κρητικού  

 

jenny.gr

Αν ένα beauty προϊόν λατρεύω να δοκιμάζω συνέχεια αυτό είναι το foundation και πριν τις γιορτές αποφάσισα να επενδύσω στο Clinique Even Better Glow  Makeup με SPF 15. Ένιωσα την επιδερμίδα μου πάλι λαμπερή και φωτεινή καθώς το εφάρμοζα καθημερινά κάθε πρωί για να κάνω το αγαπημένο μου makeup no makeup look και το αποτέλεσμα με ενθουσίασε!

- Ελένη Τσούτση

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.