ΣΤΙΛ SHOPPING

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol.144


15 Δεκεμβρίου 2019

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol.144

Και αυτή την εβδομάδα oι editors του #jennygr επιλέξαμε τα πιο ιδιαίτερα κομμάτια και όλα τα items που ξεχωρίσαμε. 

Fashion, beauty items και άλλα fun ή χρηστικά αντικείμενα που μας ανεβάζουν τη διάθεση.

Είστε έτοιμες να μπείτε σε mood Χριστουγέννων; Ή απλά θέλετε να ανανεωθείτε ενόψει γιορτών; Σε όποια φάση κι αν είστε οι επιλογές μας θα σας δώσουν ιδέες και θα σας εμπνεύσουν.

Τα vintage λευκά εσώρουχα

Τα τελευταία χρόνια τα εσώρουχα κάνουν στροφή στην απλότητα. Το κλασικό λευκό κι οι υπόλευκοι τόνοι αποπνέουν θηλυκότητα άλλης εποχής και κομψότητα. Οι πιο δημοφιλείς Γαλλίδες στο Ιnstagram τα φορούν και προσπαθούν να μας πείσουν να τα ξαναφορέσουμε. Και το πετυχαίνουν.

-Μάρθα Κουμπάνη

Triumph

jenny.gr

Χριστουγεννιάτικες κάλτσες- παντόφλες με αστέρια

Όσο τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, θέλουμε να περνάμε όλο και πιο χουχουλιάρικες στιγμές. Μια βόλτα στα μαγαζιά ήταν αρκετή για να ανακαλύψω αυτές τις κάλτσες που κρατούν τα πόδια ζεστά σαν παντόφλες και συνοδεύουν κάθε όμορφη χριστουγεννιάτικη στιγμή μέσα στο σπίτι!

 

- Έλενα Κρητικού

Αγαπημένη πλισέ φούστα

jenny.gr

Είναι η μίντι φούστα που έψαχνα καιρό. Τη βρήκα, όμως, και είμαι πολύ χαρούμενη με αυτή μου την αγορά. Μπορώ να τη συνδυάσω με όποιο χρώμα πουλόβερ θέλω. Ενώ για παπούτσια μπορώ να επιλέξω από μπότες και μποτάκια, μέχρι τα αγαπημένα μου sneakers!

- Εύα Καραμπάτσου

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.