ΣΤΙΛ SHOPPING

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol.145


22 Δεκεμβρίου 2019

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol.145

Mια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα και βρισκόμαστε στον πυρετό των προετοιμασιών. Στολίδια, δώρα αλλά και όλα εκείνα που θα απογειώσουν τo look του ρεβεγιόν, κάνουν το shopping την πιο γιορτινή ρουτίνα.

Δεν βλέπουμε την ώρα να μοιράσουμε χαμόγελα στους αγαπημένους μας αλλά και να καταπλήξουμε τα πλήθη με την εμφάνιση μας. 

Και αυτή την εβδομάδα λοιπόν τα #jennygr girls επιλέξαμε τα αγαπημένα μας Items με εορταστικό mood.

Tα party heels

jenny.gr

Για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, αλλά και το πρωτοχρονιάτικο party βρήκα τα τέλεια μεταλλιζέ πέδιλα από τα Marks & Spencer σε έντονο μπλε. Συνδυάζονται με κοστούμια και φορέματα, ενώ είναι προσιτά και super glam.

-Mάρθα Κουμπάνη

Η τέλεια mascara που θα που θα κάνει το γιορτινό μου makeup look ακόμη πιο glam

jenny.gr

To challenge για μένα αυτές τις γιορτές είναι ένα να δημιουργήσω ένα ευφάνταστο eye look με έντονα χρώματα, έτσι αναζήτησα την ιδανική μάσκαρα που θα ολοκληρώσει το αποτέλεσμα και θα το κάνει ακόμη πιο δραματικό και εντυπωσιακό! Η Glam Mascara της Seventeen δίνει όγκο, ένταση και διαχωρίζει υπέροχα τις βλεφαρίδες. 

-Ελένη Τσούτση

Το πιο τέλειο φόρεμα για τα Χριστούγεννα

jenny.gr

Η παραμονή των Χριστουγέννων πλησιάζει και όλο και κάπου θα βγω με φίλους, γι’ αυτό έπρεπε να αγοράσω ένα φόρεμα λαμπερό και υπέροχο. Βρίσκοντας αυτό το μίντι φόρεμα από τα Marks & Spencer, είναι σίγουρο ότι εκείνη τη βραδιά θα λάμπω.

-Εύα Καραμπάτσου

Το πιο μικρό όμορφο δέντρο λίγο πριν την ημέρα των Χριστουγέννων

jenny.gr

Τα δώρα συναισθηματικής αξίας που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας, είναι τα πιο όμορφα γι' αυτό λίγο πριν την ημέρα των Χριστουγέννων, φροντίστε να χαρίσετε κάποιες τελευταίες μικρές πινελιές στον χώρο σας για να προσθέσετε extra μαγεία σε αυτές τις γιορτές!

Καλά Χριστούγεννα!

-Έλενα Κρητικού

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.