ΣΤΙΛ SHOPPING

Όλοι ξέρουν ότι αν πάρεις cowboy boots πρέπει να είναι vintage -Aυτές είναι οι ωραιότερες


Μάρθα Κουμπάνη

5 Σεπτεμβρίου 2021

Όλοι ξέρουν ότι αν πάρεις cowboy boots πρέπει να είναι vintage -Aυτές είναι οι ωραιότερες
Όλοι ξέρουν ότι αν πάρεις cowboy boots πρέπει να είναι vintage - Aυτές είναι οι ωραιότερες

Είναι μια παράξενη αλήθεια, ότι ορισμένα στιλ παπουτσιών όσο παλιώνουν δείχνουν και πιο όμορφα, κυρίως τα δερμάτινα. Αν αφιερώνετε άφθονο χρόνο χαζεύονταςι fashion λογαριασμούς στο TikTok, τότε πιθανότατα έχετε ήδη καταλάβει ότι όλοι περιλαμβάνουν ένα ζευγάρι vintage καουμπόικες μπότες.
Μέχρι στιγμής, το hashtag #cowboyboots έχει πάνω από 125 εκατομμύρια προβολές στην αγαπημένη πλατφόρμα της Gen-Z, με βίντεο ανθρώπων που όχι μόνο μας δίνουν ιδέες για το πως να φορέσουμε τις western boots, αλλά παρέχουν και συμβουλές για τη βαφή, τον καθαρισμό και την αγορά τους  μεταχειρισμένες από πλατφόρμες και καταστήματα λιανικής.

Kαι μαντέψτε. Οι πιο δημοφιλείς είναι οι vintage! Σύμφωνα με το thredUP, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με ειδικές ανάγκες, οι αναζητήσεις για "cowboy" αυξήθηκαν κατά 60% τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες, σε σύγκριση με τα δεδομένα του 2020. Η συγκεκριμένη άνοδος ακολούθησε την κυκλοφορία του διαφημιστικού βίντεο της Beyoncé για τη συλλογή της Ivy Park x Adidas Rodeo που κυκλοφόρησε πρόσφατα, στην οποία η star designer διαμόρφωσε τη γραμμή εμπνευσμένη από τη Δύση, η οποία περιελάμβανε τζιν και καουμπόικα καπέλα.
Όμως, με το αυξανόμενο ενδιαφέρον, σε συνδυασμό με την τεράστια γκάμα επιλογών στην αγορά, η εύρεση των τέλειων vintage cowboy boots θα μπορούσε να αποδειχθεί πιο απαιτητική από το αναμενόμενο.

Πρόκειται άλλωστε για ένα από τα σχέδια μπότες που φοριούνται όλο το χρόνο. Και με τις πρώτες βροχές να έρχονται αυτή την εβδομάδα δεν μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερο παπούτσια για να συνδυάσουμε τα boho φορέματα μας.

Για να επιταχύνετε τη διαδικασία, βρήκαμε τις ωραιότερες vintage καουμπόικες μπότες που μπορείτε να βρείτε σε ελληνικά vintage shops αλλά και να παραγγείλετε από το εξωτερικό.

jenny.gr

Boho Vintage Clothing

jenny.gr

V For Vintage Athens 

jenny.gr

E-Bay 

jenny.gr

The Real Real 

jenny.gr

Thred Up 

jenny.gr

Vestiaire 

 

jenny.gr

Etsy 

jenny.gr

Vestiaire Collective 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.