STAR STYLE

Η Melania Trump φόρεσε το πιο κομψό γιορτινό look για φέτος


Αφροδίτη Σακκά

20 Νοεμβρίου 2018

abaca_658710_005.jpg

Η οικογένεια Trump φωτογραφήθηκε να καλωσορίζει το τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα τοποθετηθεί στο Blue Room του Λευκού Οίκου για φέτος. Για την γιορτινή περίσταση, η Melania Trump διάλεξε το κατάλληλο outfit, το οποίο περιλάμβανε ένα εξαιρετικά κομψό και αξιοζήλευτο παλτό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melania Trump (@melaniatrump.style) on

Το cape coat του σχεδιαστή Michael Kors ήταν κόκκινο καρό - τι πιο χριστουγεννιάτικο από αυτό; - και η Trump το συνδύασε με ένα απλό μαύρο top, μαύρο παντελόνι και ένα ζευγάρι ψηλές μπότες Louboutin. Το συγκεκριμένο outfit, εκτός του ότι είναι ένα από τα πιο κομψά που έχουμε δει από τη Melania Trump, είναι έξυπνο και πολύ εύκολο, για τις μέρες που έχουμε αμφιβολίες σχετικά με το ντύσιμό μας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melania Trump (@elegant_melania) on

Ένα total black outfit είναι, όπως γνωρίζουμε, ένας ευέλικτος και διαχρονικός συνδυασμός που μπορεί να λειτουργήσει σε διάφορες περιστάσεις. Σε συνδυασμό με ένα statement παλτό, αμέσως έχουμε ένα look που δεν φαίνεται καθόλου απλό, ενώ στην πραγματικότητα είναι. Το καρό print είναι ιδιαίτερα κομψό και οι thigh-high boots είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της φετινής σεζόν, οπότε νιώστε ελεύθερα να πάρετε έμπνευση από τη συγκεκριμένη εμφάνιση της Πρώτης Κυρίας.

 

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το φόρεμα αξίας 5.500 δολαρίων που φόρεσε η Melania Trump την παραμονή της Πρωτοχρονιάς