STAR STYLE

Πώς να φορέσετε λεοπάρ παλτό όπως η βασίλισσα Letizia


Αφροδίτη Σακκά

1 Φεβρουαρίου 2019

abaca_666447_015_1.jpg

Η βασίλισσα Letizia είναι με διαφορά η πιο κομψή Ισπανίδα royal. Και η τελευταία της εμφάνιση αποτελεί τον απόλυτο οδηγό για το πώς να φοράμε animal print σε παλτό.

Στην επίκεψή της στο Fundeu BBVA Foundation, η Letizia διάλεξε ένα έντονο χρωματικά look - ένα κόκκινο πουλόβερ με κουμπιά στα μανίκια και φαρδύ culotte στην ίδια απόχρωση. Η θερμοκρασία στην Ισπανία ήταν χαμηλή, βέβαια, γι' αυτό και χρειαζόταν ακόμη ένα layer: Το πιο κομψό λεοπάρ παλτό της γκαρνταρόμπας της. Το φαρδύ παλτό περιλάμβανε χαλαρούς ώμους και cropped μανίκια, επιτρέποντας στο πουλόβερ της να φαίνεται από κάτω.

Η Letizia έχει φορέσει ξανά το συγκεκριμένο trend, τον περασμένο χειμώνα, όταν το συνδύασε με total black. Αυτή τη φορά, όμως, διάλεξε μία πιο έντονη χρωματική παλέτα, συνδυάζοντάς ένα τολμηρό print με ένα φωτεινό κόκκινο. Διατήρησε τα αξεσουάρ της διακριτικά, συμπληρώνοντας το look μία απλή μαύρη τσάντα και μαύρες μυτερές γόβες.

H royal δε φοβάται να δοκιμάσει τολμηρά trends και το παλτό αυτό είναι η απόδειξη - εμείς, πάντως, είμαστε έτοιμες να το δοκιμάσουμε.

 

Δείτε ακόμη: H Melania Trump και η βασίλισσα Letizia έκαναν μία εντυπωσιακή εμφάνιση