STAR STYLE

Η βασίλισσα Letizia φόρεσε την απόλυτη χειμερινή φούστα


Αφροδίτη Σακκά

5 Φεβρουαρίου 2019

20180926_zaa_d20_1458.jpg

Παρ' ότι είναι χειμώνας, ίσως η θερμοκρασία που έχει ανέβει να θυμίζει λίγο άνοιξη. Γι' αυτό είναι σημαντικό να επενδύσουμε σε ευέλικτα κομμάτια που θα μπορούν να φορεθούν αυτές τις μέρες, αλλά και τις πιο κρύες που μπορεί να επανέλθουν. Κι εδώ έρχεται η καφέ suede φούστα της βασίλισσας Letizia, ως ένα εύκολο και stylish χειμερινό ρούχο που θα μπορεί να φορεθεί και τους επόμενους μήνες.

Η Letizia εμφανίστηκε σε ένα συνέδριο στη Βαρκελώνη και διάλεξε ένα ανεπιτήδευτο, fashion-forward look που περιλάμβανε ένα μακρύ, μαύρο πουλόβερ και ένα ζευγάρι ψηλές μπότες στο ίδιο χρώμα. Αυτό, όμως, που πραγματικά μας τράβηξε την προσοχή ήταν η καφέ φούστα του ισπανικού brand Uterque.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Addicted (@royal.addicted) on

Η midi φούστα είχε κουμπιά στο μπροστινό μέρος και μία ζώνη με μεταλλική αγκράφα, όπως και ένα μεγάλο κόψιμο που της έδινε κίνηση. Μπορεί η royal να προτιμά πιο αέρινα κομμάτια όπως σιφόν, η επιλογή της στο suede ήταν κολακευτική και ιδιαίτερα κομψή. Η royal συμπλήρωσε το look με μία χρυσή τσάντα με croc print - ένα μεγάλο trend που ακολουθεί και η Kate Middleton - και ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια.

Μία suede φούστα είναι εξαιρετική επένδυση, αφού μπορεί να φορεθεί ολόκληρο το χρόνο και να συνδυαστεί με σχεδόν οτιδήποτε έχετε στη γκαρνταρόμπα σας.

 

Δείτε ακόμη: Εστιάζουμε στο μακιγιάζ της πριγκίπισσας Letizia της Ισπανίας