STAR STYLE

Το 90s look της Sienna Miller που θα σας εμπνεύσει για τη φετινή άνοιξη


Αφροδίτη Σακκά

7 Μαρτίου 2019

20180611_zaa_nc34_088.jpg

Είναι γεγονός πως τα μεγαλύτερα trends των 90s βρίσκονται πολύ ψήλα στις λίστες με τα μεγαλύτερα trends εδώ και πολλές σεζόν. Φέτος, τα αξεσουάρ μαλλιών είναι αυτά που έχουν κερδίσει την αγάπη των πιο κομψών street style stars, ενώ το κίτρινο, καρό παλτό της Sienna Miller - που θυμίζει κάτι από τη 90s classic ταινία, Clueless - είναι ακόμα ένας τρόπος να φέρουμε τη δεκαετία στη γκαρνταρόμπα μας. Ανεξάρτητα από το πώς θα αποφασίσετε να προσεγγίσετε στιλιστικά το συγκεκριμένο trend, το πανωφόρι της Miller θα σας πείσει να δώσετε μία ευκαιρία στο έντονο αυτό print.

H Miller εμφανίστηκε στην παρουσίαση του οίκου Louis Vuitton για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019 στο Παρίσι, φορώντας ένα από τα πιο κομψά retro looks που έχουμε δεν τον τελευταίο καιρό. Το chic παλτό Louis Vuitton έφτανε μέχρι το γόνατο και περιλάμβανε ασύμμετρες λεπτομέρειες από χρυσά κουμπιά, ενώ η απλή γραμμή του δημιούργησε ισορροπία με το έντονο print.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Semburg (@sandrasemburg) on

H ηθοποιός φόρεσε το παλτό σαν φόρεμα, χρησιμοποιώντας μία λεπτή ζώνη για να δώσει έμφαση στη μέση. Όσο για τα αξεσουάρ, διάλεξε μία bucket bag του ίδιου οίκου και ένα ζευγάρι μαύρες, patent γόβες, συμπληρώνοντας το 90s στιλ του look της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Young (@kateyoung) on

 

Δείτε ακόμη: 5 στοιχεία από τα 90s που μπορείτε να βάλετε στο στιλ σας