ΣΤΙΛ STREET STYLE

15 ιδέες για να συνδυάσετε το blazer σας


27 Απριλίου 2016

blazer.jpg

Ένα από τα πιο σταθερά και διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, το blazer, επαναπροσδιορίζεται κάθε σεζόν που περνά, δίνοντάς μας την ευκαιρία να το αξιοποιήσουμε ανάλογα με την περίσταση. Σακάκια σε απλό λευκό ή μαύρο, σε πιο έντονα μοτίβα και patterns, σε μακριά ή κοντή εκδοχή, όλα μπορούν να ενσωματωθούν στο στιλ μας αναβαθμίζοντας το look μας με μια κίνηση. Οι λόγοι που το κάνουν must-have:

  • Μπορεί να φορεθεί ακόμη και με φούστες ή φορέματα, δίνοντάς τους είτε πιο πρωινό χαρακτήρα κατάλληλο για το γραφείο, είτε πιο βραδινό για να εντυπωσιάσετε στην έξοδό σας.
  • Εάν το επιλέξετε σε μια έντονη απόχρωση ή ένα περίεργο μοτίβο, γίνεται αυτόματα το κεντρικό item της εμφάνισής σας, επομένως δε χρειάζεται να προσπαθήσετε ιδιαίτερα όσον αφορά τα υπόλοιπα κομμάτια που θα φορέσετε. Ένα απλό τζιν και T-shirt αρκούν.
  • Μπορείτε να το φορέσετε είτε κανονικά είτε ριγμένο στους ώμους, δίνοντάς του ένα πιο χαλαρό και θηλυκό ύφος, ενώ για ακόμα πιο cool εμφάνιση φορέστε το με τα μανίκια γυρισμένα προς τα πάνω.

[gallery-604170]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.