Τα δύο παπούτσια που έχουν ξετρελάνει όλες τις fashionistas

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016
Chiara-Ferragni-rocked-them-around-Paris-Fashion-Week-1.jpg

Ξέρετε πώς λειτουργεί, ένα καινούριο trend κάνει την εμφάνισή του και αυτόματα ξεκινάμε να το βλέπουμε κυριολεκτικά παντού, μέχρι να μην αντέχουμε άλλο - οκ, λέμε τώρα. Είναι αλήθεια όμως πως το φαινόμενο των τάσεων που φοριούνται τόσο μαζικά ώστε να κατακλύζουν κάθε feed μας, γίνεται όλο και πιο έντονο.

Δύο λοιπόν μεγάλα trends που έχουμε παρατηρήσει ότι φοριούνται από όλα τα ψαγμένα κορίτσια εκεί έξω, είναι τα flat ή με λίγο τακουνάκι παπούτσια σε δύο τόνους, με τη μύτη να είναι μαύρη και το υπόλοιπο ένα απαλό κρεμ αλλά και η πιο rock εκδοχή της κλασικής μπαλαρίνας, όπως την εμπνεύστηκε φέτος ο οίκος Miu Miu.

Πρόκειται φυσικά για δύο εντελώς αντίθετα μεταξύ τους σχέδια, αφού το πρώτο είναι η τέλεια επιλογή για να συμπληρώσουμε με τον πιο elegant τρόπο ένα σύνολο - αφήστε που το nude κομμάτι κάνει το πόδι μας να φαίνεται ακόμα πιο μακρύ, ενώ το δεύτερο δίνει μια πιο τολμηρή νότα σε ένα κατά τα άλλα βαρετό είδος παπουτσιού.

Αν  λοιπόν κανείς σας ρωτήσει ποιο είναι το πιο hot παπούτσι αυτή τη στιγμή εκεί έξω, έχετε όχι μία, αλλά δύο απαντήσεις.