ΣΤΙΛ STREET STYLE

Τελικά, γιατί θεωρούμε τόσο σημαντικό το street style;


MMEINTANI

29 Οκτωβρίου 2016

PFW-Paris_Fashion_Week_Fall_2016-Street_Style-Collage_Vintage-Stella_McCartney-Natasha_Goldenberg-Loewe_Clutch-Celine_Shoes-Bomber-1.jpg

Σίγουρα το έχετε προσέξει όλες, και αν όχι, φροντίζουμε κι εμείς καθημερινά με τον τρόπο μας να σας το κάνουμε ακόμα πιο έντονο: η μόδα πλέον έχει φύγει από τα catwalks και θα λέγαμε πως έχει μεταπηδήσει... στους δρόμους.

Το ότι μέχρι και η Vogue έφτασε στο σημείο να αντιταχθεί στις λεγόμενες fashion bloggers με το θέμα να παίρνει τόσο μεγάλες διαστάσεις, δεν μπορεί παρά να επιβεβαιώσει το γεγονός πως η μόδα "του δρόμου" έχει φτάσει στο σημείο να απειλεί τη μόδα των glossy σελίδων ή της πασαρέλας.

glamour-spot-8-verborgen-t-shirt-webshops-9957 Τι είναι όμως αυτό που μας έχει κάνει πλ'εον να εμπιστευόμαστε περισσότερο αυτό που βλέπουμε μέσα από τον φακό των street style photographers παρά σε έναν μεγάλο τίτλο περιοδικού;

  • Είναι πιο αυθόρμητο. Τα ρούχα των street style φωτογραφιών έχουν την κίνηση, την ταυτότητα και το fun που πολλές φορές λείπει από τις σελίδες των περιοδικών. Δε βλέπουμε απλώς ένα skinny κορίτσι να φορά ακριβά ρούχα που δεν είναι δικά του.
  • Είναι κορίτσια σαν εμάς. Δεν μιλάμε για τις εξαιρέσεις των μοντέλων που τυχαίνει να διατηρούν και ένα blog, αλλά για κοπέλες που κατάφεραν να αναδειχτούν μετά από χρόνια δουλειάς, ανεξάρτητα από τις αναλογίες ή την εμφάνισή τους.
  • Έχουν όλοι πρόσβαση. Κανείς δεν θα περάσει από casting για να κερδίσει μια θέση σε ένα editorial, αντίθετα, όσο πιο δημιουργικό και unique είναι το σύνολο, τόσο πιο πιθανό είναι να παρελάσει από κάθε feed μας - με περισσότερη απήχηση, πλέον.

[gallery-711293]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.