ΣΤΙΛ STREET STYLE

Αυτά τα παπούτσια καλό είναι να τα αποφεύγουμε


MMEINTANI

16 Ιανουαρίου 2017

abaca-515241-005.jpg

Εν μέρει ναι, η αλήθεια όμως είναι πως αρκετές μελέτες έχουν υποδείξει πως τα εντελώς ίσια παπούτσια ευθύνονται πολλές φορές για διάφορα προβλήματα στη στάση του σώματός μας, οδηγώντας σε παθήσεις όπως η οσφυαλγία και σε καταπόνηση των αρθρώσεών μας.

Πέρα από όλα αυτά τα επιστημονικά. κατά τη γνώμη μου πρόκειται και για μία περίπτωση που πραγματικά δεν κολακεύει καθόλου καμία σιλουέτα, αφού όπως και να το κάνουμε, ακόμη και ελάχιστο τακούνι είναι απαραίτητο για να δείχνει πιο κομψό το τελικό αποτέλεσμα.

Σε περίπτωση λοιπόν που αγαπάτε τα ίσια παπούτσια και όλα τα παραπάνω έρχονται να ανατρέψουν τη θεωρία σας περί άνεσης, θα έλεγα ότι μια καλή εναλλακτική που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι τα κλασικά και αγαπημένα mules, τα οποία συνήθως διαθέτουν όσο τακουνάκι χρειάζεται προκειμένου να δώσουν μια θηλυκή νότα στο στιλ μας  - χωρίς να βλάπτουν και την υγεία μας.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.