ΣΤΙΛ STREET STYLE

Τα 5 κομμάτια που λατρεύουν οι fashion lovers τώρα


MMEINTANI

19 Φεβρουαρίου 2017

street-fashion-waw1718-364.jpg

Το χαλαρό και casual στιλ που παρατηρούμε κάθε σεζόν στη New York Fashion Week είναι ευδιάκριτο και αυτή τη φορά και σήμερα βλέπουμε ποια είναι τα πιο τρανταχτά σημεία του στιλ των New Yorkers. 

Statement μανίκια

Είναι η λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει ένα απλό τοπ να μοιάζει σαν κομμάτι που φέρει την υπογραφή διάσημου designer. Ειδικά όταν τα βλέπουμε να διακρίνονται μέσα από το πανωφόρι μας, η εντύπωση που δημιουργούν είναι ακόμα μεγαλύτερη. Με λίγα λόγια, the bigger the better.

Micro bags

Αυτό το trend ξεκινήσαμε να το βλέπουμε ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι και όπως φαίνεται καλά κρατεί. Μπορεί να μην είναι ό,τι πιο πρακτικό για την καθημερινότητα, σίγουρα όμως είναι μια ωραία επιλογή για κάποια χαλαρή έξοδο.

Statement T-shirts

Η επιστροφή των logos είναι γεγονός και ειδικά αυτή τη σεζόν τα βλέπουμε περισσότερο από ποτέ, παρά το γεγονός ότι μέχρι πρότινος θεωρούνταν κάπως κιτς και λίγο ξεπερασμένα. Υιοθετήστε το αρκεί να μην το παρακάνετε. Και αν θέλετε τη συμβουλή μου, προτιμήστε κομμάτια με κάποια εύστοχη ατάκα παρά ένα τεράστιο designer logo.

Bomber jackets

Τα αγαπάμε τόσο πολύ γιατί είναι ο πιο εύκολος τρόπος να συνδυάσουμε το αθλητικό στιλ με το κομμάτι της μόδας. Μοντέλα αλλά και street style bloggers τα έχουν αναγάγει σε απόλυτο must have κομμάτι και νομίζω είναι super επιλογή τόσο όσο έχουμε ακόμα χειμώνα όσο και όταν αρχίσει να μπαίνει η άνοιξη, σε πιο light εκδοχή.

Vintage jeans

Ποτέ δεν μπορείς να κάνεις λάθος με ένα τζιν παντελόνι που θυμίζει κάτι από περασμένες δεκαετίες, ειδικά φέτος που τα 80s μοιάζουν πιο επίκαιρα από ποτέ. Ψηλόμεσα παντελόνια, mom jeans και κομμάτια με λεπτομέρειες όπως το patchwork είναι σίγουρα επιλογές που θα αναβαθμίσουν εύκολα το στιλ του σήμερα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.