ΣΤΙΛ STREET STYLE

Σήμερα φοράμε αυτό αντί για jacket


MMEINTANI

7 Απριλίου 2017

megalo-foulari.jpg

Οι εναλλαγές και τα απρόοπτα του καιρού βέβαια καραδοκούν, οπότε δεν γίνετε να κυκλοφορούμε και εντελώς απροστάτευτες. Αντί όμως για βαριά πανωφόρια, μπορούμε να κάνουμε ελαφρώς πιο light συνδυασμούς και να διαλέγουμε κομμάτια που ναι μεν μας προφυλάσσουν από το κρύο αλλά δίνουν και ένα στιλ στο look μας.

Ένα παράδειγμα είναι τα κλασικά και αγαπημένα μεγάλα μαντήλια/φουλάρια/εσάρπες, κομμάτια που μπορούμε εύκολα να εκμεταλλευτούμε για να μας κρατάνε ζεστές, ενώ με μια ζώνη στη μέση τα κάνουμε να δείχνουν και απίστευτα stylish και κάπως πιο πρωτότυπα.

[gallery-716494]

Εναλλακτικά όμως, αν θέλετε κάτι που να θυμίζει όντως πανωφόρι, μπορείτε εύκολα να επιλέξετε ένα από τα πιο must κομμάτια για αυτή την περίοδο, το οποίο δεν είναι άλλο από το αμάνικο cardigan. Όπως έχουμε ξαναπεί, είναι το ιδανικό κομμάτι για τα σύνολα που φοράμε στη δουλειά ενώ μπορεί άνετα να ολοκληρώσει και ένα πιο βραδινό outfit.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.