ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το σημερινό μας look είναι ο ορισμός της χαλάρωσης


MMEINTANI

12 Απριλίου 2017

block-heels-cover65039.jpg

Για τα block heels δεν είναι η πρώτη φορά που σας μιλάω, το κάνω όμως και σήμερα αφού είναι μια ωραία επιλογή για ένα ξεκούραστο και χαλαρό outfit. 'Οπως είδαμε και πρόσφατα άλλωστε, πρόκειται για το πιο σωστό τακούνι για όλες εμάς που δεν αγαπάμε και πολύ τα φλατ αλλά ψάχνουμε μία άνετη επιλογή για την καθημερινότητά μας. Ειδικά αν υπολογίσετε πως:

  • Θυμίζουν κάτι από τη ρετρό μόδα περασμένων δεκαετιών - ποιος μπορεί να ξεχάσει τα Sabrina shoes που έκανε μόδα η Audrey Hepburn στα 50s;
  • Προσφέρουν ύψος, ανάλογα με το τακούνι που θα επιλέξετε, χωρίς όμως να σας ταλαιπωρούν όπως θα έκανε ένα ζευγάρι stilettos.
  • Στην ίδια λογική, αποτελούν ιδανική επιλογή για τα πρωινά looks στο γραφείο που μετά μπορούν άνετα να μεταφερθούν σε μια βραδινή έξοδο, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε παπούτσια.

[gallery-649799]

Είτε σε πιο χαμηλό ύψος είτε με λίγους περισσότερους πόντους, τα block heels θα σας δώσουν το boost που θέλετε χωρίς όμως να σας κουράσουν όπως θα έκαναν οποιαδήποτε άλλα ψηλοτάκουνα. 

[gallery-716554]

Δοκιμάστε τα σήμερα σε περίπτωση που έχετε ένα τέτοιο ζευγάρι στη συλλογή σας και αν θέλετε να τα αναδείξετε ακόμα περισσότερο, φορέστε τα με ένα παντελόνι με cropped τελείωμα ώστε να τραβήξετε όλη την προσοχή στα πόδια σας. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.