ΣΤΙΛ STREET STYLE

Δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να αναδείξετε το denim jacket σας


MMEINTANI

27 Απριλίου 2017

denim-jacket-floral-5.jpg

Επειδή όλες μας όμως έχουμε και από ένα στη ντουλάπα μας, όταν μπορούμε να το κάνουμε να ξεχωρίσει ακόμα περισσότερο και να αναδειχτεί πιο έντονα, ποτέ δε λέμε όχι. Αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι χρειάζεται να το συνδυάζουμε με ρούχα που διαθέτουν μοτίβα και χρώματα που θα λειτουργήσουν ως καμβάς για να γίνει πιο έντονο το εφέ του τζιν jacket ή πουκαμίσου μας.

[gallery-716733]

Μία πρώτης τάξεως επιλογή για αυτόν τον σκοπό είναι κατά τη γνώμη μου τα ρούχα με floral patterns. Ακριβώς επειδή αυτά είναι οπτικά κάπως πιο busy, όταν πέσει επάνω τους ένα τζιν jacket θα μπορέσει εύκολα να ξεχωρίσει χάρη στο contrast που θα δημιουργηθεί. 

[gallery-716588]

Πάντα βέβαια υπάρχουν και άλλες επιλογές που μπορούν να δώσουν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, όπως για παράδειγμα άλλα εξίσου έντονα prints που πάντα μας χαρίζουν ένα κομψό αποτέλεσμα. Θυμηθείτε στην παραπάνω photo gallery μερικά από αυτά και μη διστάσετε να τα φορέσετε μαζί με το denim jacket σας όσο ακόμα ο καιρός το επιτρέπει. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.