ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το τζιν που έχουν αγαπήσει όλες οι fashion lovers


MMEINTANI

5 Μαΐου 2017

pearl-jeans-6.jpg

Ακόμη κι αν δεν έχουμε σκοπό να εντάξουμε οποιοδήποτε νέο trend σε όλα τα looks μας κάθε μέρα, θεωρώ πως αξίζει έστω και μία φορά να δοκιμάζουμε το εκάστοτε κομμάτι που γνωρίζει μεγάλη απήχηση ανά σεζόν. Κάτι τέτοιο συμβαίνει με τα παντελόνια που θα δείτε παρακάτω, τα οποία πραγματικά έχουν ξετρελάνει τις απανταχού fashionistas.

Το σχέδιο που παρατηρούμε λοιπόν παντού τελευταία δεν είναι άλλο από το κλασικό τζιν παντελόνι που πλέον στολίζεται με πέρλες! Ναι, μετά τα denim παντελόνια με patchwork εκείνα με κεντήματα και απλικαρισμένα σχέδια, αυτή είναι τώρα η τάση που φοριέται περισσότερο και μάλιστα, το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα κομψό, κατά τη γνώμη μου.

[gallery-716770]

Αν μη τι άλλο, είναι μια ωραία επιλογή είτε για να δώσουμε ένα πιο elegant twist στα πρωινά μας looks με τζιν είτε για πιο βραδινές εμφανίσεις που θέλουμε να έχουν αυτό το κάτι αλλά χωρίς να δείχνουν too much. Θα το δοκιμάζατε;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.