ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το ρούχο που κάνει comeback και δεν περνάει απαρατήρητο


MMEINTANI

31 Μαΐου 2017

white-jeans-5.jpg

Λίγο ότι υπάρχει η άποψη ότι το λευκό παχαίνει τη σιλουέτα, λίγο τα αστεία που κάναμε μικρότερες όταν βλέπαμε κάποιον να φοράει όλο λευκά (ναι για το αστείο με τον παγωτατζή λέω), δεν θέλει και πολύ για να μείνει καταχωνιασμένο στη ντουλάπα μας και να μη ξαναβγεί.

Κακώς βέβαια και μάλλον ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι γι' αυτό. Ένα λευκό παντελόνι είναι από τα κομμάτια που λειτουργούν σαν καμβάς και μπορούμε να τα συνδυάσουμε είτε με ρούχα στην ίδια απόχρωση, για ένα ωραίο total look, είτε με κομμάτια σε πιο έντονες αποχρώσεις ώστε να δημιουργήσουμε ενδιαφέρουσες αντιθέσεις στο στιλ μας.

[gallery-716962]

Στη photo gallery από πάνω μπορείτε να δείτε ορισμένα looks που ενδεχομένως θα σας βάλουν την ιδέα να το δοκιμάσετε, σε περίπτωση που δεν το έχετε τολμήσει ακόμα. Και μην ανησυχείτε για το αν θα δείχνει κομψό ή όχι αφού το λευκό είναι ίσως η πιο elegant απόχρωση που μπορείτε να φορέσετε - μετά το all time αγαπημένο μας μαύρο, βεβαίως.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.