ΣΤΙΛ STREET STYLE

Οι μπότες που θα φοράνε όλες το Φθινόπωρο


MMEINTANI

20 Αυγούστου 2017

img-1755.jpg

Οι fall/winter τάσεις έχουν ήδη ξεκινήσει να κάνουν την εμφάνισή τους, τόσο από τις πασαρέλες που είδαμε λίγο καιρό πριν όσο και στα accounts των πιο μοντέρνων κοριτσιών εκεί έξω. Ένα λοιπόν από τα trends που βλέπουμε ήδη και σίγουρα θα έχει μεγάλη επιτυχία την ερχόμενη σεζόν, έχει να κάνει με τα παπούτσια και δεν είναι άλλο από μία εκδοχή των booties, τα λεγόμενα sock boots.

Μποτάκια δηλαδή που ανεβαίνουν λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο, ώστε να μην μπορούν να θεωρηθούν ankle boots και εφαρμόζουν επάνω στο πόδι σαν καλτσάκι, εξού και η ονομασία τους. Το συγκεκριμένο στιλ δείχνει πολύ ωραίο με φορέματα που όμως φτάνουν λίγο πιο κάτω από το τελείωμά τους, διαφορετικά κόβουν οπτικά το πόδι, σε συνδυασμό με κάτι πιο κοντό.

[gallery-717322]

Κρατήστε λοιπόν αυτό το design στο μυαλό σας σε περίπτωση που σκέφτεστε να κάνετε τις πρώτες φθινοπωρινές σας αγορές μιας και θα το δούμε πολύ τους μήνες που έρχονται.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.