ΣΤΙΛ STREET STYLE

Ας δοκιμάσουμε το trend που διχάζει τον κόσμο της μόδας


MMEINTANI

7 Σεπτεμβρίου 2017

pair-with-heels-pumps-rita-ora-chicago-sweatpants-style-rules.jpg

Σήμερα όμως θεωρώ πως είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσουμε ένα look που ενώ το έχουμε δει αρκετά πλέον σε celebrities και bloggers, ίσως στην πράξη να μας φαίνεται πολύ τολμηρό και να μην είμαστε σίγουρες να μας ταιριάζει.

Ο λόγος για τον συνδυασμό φόρμας γυμναστικής με τακούνια ή αλλιώς, την αποθέωση του όρου athleisure. Σαν ιδέα μπορεί να μη σας αρέσει, αν όμως το δείτε σαν εικόνα και μάλιστα με πολλές παραλλαγές, όπως στην παρακάτω gallery, ενδεχομένως να θελήσετε να το δοκιμάσετε. Και σας έχω και μερικούς λόγους για να το κάνετε.

[gallery-717437]

1) Δεν χρειάζεται να αλλάξετε παντελόνι αν έχετε έναν σύντομο καφέ (για παράδειγμα) μετά το γυμναστήριο. Αλλάζετε απλώς παπούτσια.

2) Είναι ό,τι πιο βολικό για το γραφείο τις μέρες που νιώθετε ότι δεν σας βολεύει κανένα άλλο ρούχο αλλά παράλληλα θέλετε να δείχνετε και περιποιημένη. Αφήστε την άνεση στη φόρμα και το sex appeal στα τακούνια.

3) Είναι κάτι διαφορετικό με την έννοια ότι δεν συνδυάζετε ένα κλασικό τζιν με ψηλοτάκουνα αλλά κάτι λίγο μη αναμενόμενο, όπως η φόρμα γυμναστηρίου.

ΟΜΩΣ: Αυτό που δεν θα πρότεινα σε καμία περίπτωση είναι να κάνετε το παραπάνω trick με κολάν/leggings αντί για την κλασική φόρμα. Σε αυτή την περίπτωση το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το αντίθετο και θα σας στερήσει πόντους κομψότητας και στιλ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.