ΣΤΙΛ STREET STYLE

Πώς φοράνε τις ρίγες στο Μιλάνο;


MMEINTANI

25 Σεπτεμβρίου 2017

street-fashion-wss18-128.jpg

Κάθετες ρίγες που μακραίνουν τη σιλουέτα, οριζόντιες ρίγες που χαρίζουν μια γαλλική αύρα αλλά και πολλές παραλλαγές στο χρώμα, το μέγεθος και το στιλ της ρίγας, όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν εντελώς ένα look και να το κάνουν πολύ πιο ενδιαφέρον χωρίς καν να προσθέσουμε κάποιο αξεσουάρ.

Αυτός είναι και ο λόγος που είδαμε το ριγέ pattern σε τόσο μεγάλο βαθμό κατά της διάρκεια της Milan Fashion Week, τόσο στην πασαρέλα όσο και στους δρόμους. Στον οίκο Fendi τις είδαμε να συνδυάζονται μεταξύ τους δημιουργώντας total looks, ο Giorgio Armani φρόντισε να τις ταιριάξει με άλλα μοτίβα όπως το φλοράλ ενώ στο catwalk του Sportmax τις είδαμε σε πιο ρομαντική εκδοχή, φορεμένες με μακριές αέρινες φούστες.

Φυσικά ο οίκος Missoni δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μιας και πρόκειται για ένα brand πραγματικά συνυφασμένο με το συγκεκριμένο μοτίβο και για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 το είδαμε στην πιο πολύχρωμη εκδοχή του συνδυασμένο με εξίσου έντονο καρό, με το αποτέλεσμα να είναι παραδόξως αρμονικό και να μας φαίνεται πολύ δεμένο, χωρίς να χτυπάει άσχημα στο μάτι.

Οι ρίγες στα catwalks της Milan Fashion Week

[gallery-717561]

Από την άλλη, οι τόνοι στο street style ήταν πιο πεσμένοι, με την έννοια ότι είδαμε έντονα το στοιχείο της ρίγας, σε βαθμό όμως που μπορούμε εύκολα να αντιγράψουμε προκειμένου α εντάξουμε αυτό το μοτίβο στα καθημερινά μας σύνολα.

Φαρδιά πουλόβερ φορεμένα με μάξι ριγέ φούστες και ριγέ sweaters συνδυασμένα με απλά λευκά ή μαύρα κομμάτια από κάτω, μας δείχνουν πως αυτό το pattern μπορεί εύκολα να μπει στα daily outfits μας χωρίς να δείχνει υπερβολικό ή too much.

Οι ρίγες στο Milan Street Style

[gallery-717562]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.