ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το παντελόνι που επέστρεψε αλλά δε θέλουμε να φορέσουμε


MMEINTANI

12 Οκτωβρίου 2017

dolce-and-gabbana-wss18-045.jpg

Πολλά πράγματα άλλωστε από αυτά που βλέπουμε επάνω στην πασαρέλα, προέρχονται κατά κύριο λόγο από προηγούμενες δεκαετίες, προηγούμενες τάσεις, προηγούμενα ρεύματα. Υπάρχουν βέβαια και εκείνα που τα κοιτάμε, τα ξανακοιτάμε και μας θυμίζουν κάτι… άλλο. Μία δραστηριότητα ας πούμε. Το να κάνουμε ποδήλατο, για παράδειγμα.

Σωστά διαβάσατε. Λίγες μέρες πριν, κατά τη διάρκεια του show των Dolce&Gabbana, ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα εντυπωσιακά looks που είδαμε, δεν μπορέσαμε να μην προσέξουμε και ένα κομμάτι που δε μας θύμισε κάποια stylish δεκαετία αλλά ήταν ίδιο με τις βερμούδες (ναι υπάρχει ακόμα αυτή η λέξη) που χρησιμοποιούν οι δεινοί ποδηλάτες.

Υπάρχει όμως τρόπος να τα φορέσουμε στην καθημερινότητα κάνοντάς τα να δείχνουν chic; Η απάντηση είναι όχι.

Βέβαια ούτε το να ανεβαίνουμε στο ποδήλατο με ταγιέρ είναι η λύση.

Κατά τη γνώμη μου δηλαδή δεν είναι από τα κομμάτια που λέμε ότι εντάξει, δεν είναι τόσο κατάλληλα για τα σύνολα μέσα στην πόλη αλλά με λίγη προσπάθεια μπορούμε να το κλέψουμε. Το συγκεκριμένο ρούχο θεωρώ προορίζεται αποκλειστικά για το γυμναστήριο ή την προπόνηση.

Ας δοκιμάσουμε το trend που διχάζει τον κόσμο της μόδας

[gallery-717437]

Ειδικά όταν υπάρχουν τόσα άλλα trends που μπορείτε να δοκιμάσετε και μάλιστα είναι παρεμφερή και σχετικά extreme αλλά φοριούνται πολύ πιο εύκολα στην καθημερινότητα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.