ΣΤΙΛ STREET STYLE

Αποφεύγουμε ένα βασικό λάθος με τα black jeans


MMEINTANI

21 Οκτωβρίου 2017

img-1319.jpg

Διαβάστε ακόμα:
5 trends που ταιριάζουν σε κάθε σιλουέτα

Σίγουρα είναι από τα πιο κολακευτικά κομμάτια που μπορούμε να φορέσουμε, αφού "κόβει" και μας κάνει να δείχνουμε πιο λετπές και κομψές, υπάρχει όμως ένα βασικό σημείο που πρέπει να θυμόμαστε αν θέλουμε το αποτέλεσμα να είναι πραγματικά άψογο.

Μιλάω για τα παπούτσια με τα οποία θα επιλέξουμε να φορέσουμε το μαύρο μας τζιν, τα οποία καλό είναι να μην είναι σε αρκετά διαφορετική απόχρωση - σε λευκό ή μπεζ για παράδειγμα. Και αυτό γιατί έτσι ουσιαστικά κόβει το πόδι οπτικά και του αφαιρεί πόντους από ύψος.

Η καλύτερη επιλογή είναι φυσικά ο συνδυασμός ενός σκούρου παντελονιού με εξίσου εξίσου μαύρα παπούτσια, κάτι που θα κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται πιο μακρόστενη και ψιλόλιγνη, αφού το μάτι δεν θα σταματάει πουθενά.

Διαβάστε ακόμα:
Ο τρόπος για να δείχνουμε πιο ψηλές με cropped παντελόνια

[gallery-716773]

Ένας είδος λοιπόν total look, το οποίο μπορεί να επιτευχθεί εύκολα, είτε φορώντας ένα μαύρο τζιν παντελόνι με τα αγαπημένα μας black, είτε ένα ωραίο μαύρο φόρεμα ή μια μαύρη pencil skirt με over the knee μπότες. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.