ΣΤΙΛ STREET STYLE

Έφτασε η εποχή για το πιο stylish πανωφόρι


MMEINTANI

24 Οκτωβρίου 2017

abaca-609060-066.jpg

Και νομίζω ότι θα συμφωνήσετε οι περισσότερες, αφού μιλάμε για ένα item τόσο κλασικό που δύσκολα λείπει από τη συλλογή της καθεμίας μας.

Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που ένα μπεζ trenchcoat συγκαταλέγεται στα απολύτως essentials της γυναικείας γκαρνταρόμπας, δεν πρόκειται δηλαδή για ένα κομμάτι που επιστρέφει τη μία σεζόν και την άλλη όχι αλλά διαθέτει διαχρονική αξία.

[gallery-717716]

WHY WE LIKE IT

Εκτός του ότι μας φέρνει στο μυαλό τις τόσο chic γυναίκες που πρωταγωνιστούσαν στην χρυσή εποχή του κινηματογράφου στο Hollywood (ποιος μπορεί να ξεχάσει την elegant Audrey Hepburn στο Breakfast at Tiffany's;) είναι και ένα κομμάτι πασπαρτού χάρη στην ουδέτερη απόχρωσή του που φοριέται πρωί - βράδυ.

HOW TO WEAR

- Με μία αθλητική φόρμα και sneakers μπορεί να συνθέσει ένα αρκετά casual αλλά ταυτόχρονα κομψό ντύσιμο, για τις μέρες που θέλετε κάτι πολύ απλό αλλά ευπαρουσίαστο.

- Με skinny jeans και ψηλοτάκουνα γίνεται ο ιδανικός συνδυασμός για ένα πρωινό σύνολο γραφείου ή για ένα ωραίο βραδινό look που μπορεί να σταθεί σε διάφορες περιστάσεις και χώρους.

- Προσθέστε μια ζώνη στη μέση για να το κάνετε να δείχνει ακόμα πιο θηλυκό και να τονίσει τη σιλουέτα σας με όμορφο τρόπο.

Μία ξεπερασμένη τάση επιστρέφει για τη σεζόν που έρχεται

[gallery-717357]

Αν βέβαια δεν είναι τόσο του στιλ σας ή αν απλώς ψάχνετε κάτι πιο ιδιαίτερο και όχι τόσο κλασικό, μπορείτε να θυμηθείτε στην παραπάνω gallery ένα ακόμη σχέδιο στα πανωφόρια που για κάποιες σεζόν έμοιαζε ξεπερασμένο αλλά φέτος επιστρέφει και πάλι για να βάλει μία boho νότα στις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.