ΣΤΙΛ STREET STYLE

Φοράμε τα τρία πιο άνετα ρούχα της ντουλάπας μας


MMEINTANI

3 Φεβρουαρίου 2018

weekend.jpg

Σε αντίθεση με τις καθημερινές που μπορεί να επιλέγουμε πιο ιδιαίτερα σύνολα είτε για το γραφείο είτε για οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση, τα weekend looks μας θέλουμε πάντα να είναι πιο άνετα και χαλαρά, όπως ακριβώς και η διάθεσή μας.

Ένα ζευγάρι λευκά sneakers, η αγαπημένη μας μίνι φούστα αλλά και μία τσάντα τύπου backpack είναι ένα ωραίο παράδειγμα των κομματιών που μπορείτε να συνδυάσετε σήμερα ώστε να έχετε το πιο άνετο weekend look. Τα συγκεκριμένα items άλλωστε πιθανότατα υπάρχουν σε κάθε γυναικεία ντουλάπα, ακόμη κι αν όχι όμως, μπορείτε πάντα να φορέσετε την πιο κοντινή εναλλακτική που μπορεί να υπάρχει στη γκαρνταρόμπα σας.

Διαβάστε ακόμα: Καιρός να αγαπήσουμε ξανά την πιο cool τσάντα

[gallery-716529]

Για παράδειγμα, η μίνι φούστα σας μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί από ένα jumpsuit ή μια σαλοπέτα, για παπούτσια μπορείτε να φορέσετε οποιοδήποτε φλατ ή ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες ενώ αν δεν έχετε κάποιο backpack, μπορείτε πάντα να επιλέξετε μία χιαστί τσάντα ώστε να έχετε την ίδια ελευθερία κινήσεων.

Διαβάστε ακόμα:
Η τσάντα που ταιριάζει στο Σαββατοκύριακο

[gallery-717911]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.