ΣΤΙΛ STREET STYLE

Η chic λύση αν δεν σας αρέσει η τάση με τα λευκά παπούτσια


MMEINTANI

13 Φεβρουαρίου 2018

mango-checked-double-breasted-coat-chunky-cable-knit-sweater-trend-white-v-shape-celine-pumps-salar-fringe-suede-bag-fishnet-tights-leather-shorts-berlin-fashion-week-street-style.jpg

Μία άλλη τάση που περιλαμβάνει αυτό το χρώμα είναι και τα λευκά παπούτσια τα οποία όταν διανύουμε την χειμερινή σεζόν, οι περισσότερες δεν τα έχουμε καν στο μυαλό μας ως επιλογή, υπάρχουν όμως και κάποια κορίτσια που τα αγαπούν αφού δίνουν μια διαφορετική νότα στα σκουρόχρωμα winter looks τους.

Αν παρόλα αυτά δεν θέλετε για κανέναν λόγο να τα δοκιμάσετε, ψάχνετε όμως τον τρόπο να κάνετε το ντύσιμό σας λίγο πιο ανάλαφρο, ειδικά όσο πλησιάζουμε προς την άνοιξη (ημερολογιακά τουλάχιστον), μία καλή λύση είναι να ποντάρετε σε αποχρώσεις παπουτσιών όπως το ανοιχτό μοβ/λιλά ή το dusty pink.

Τα δύο αυτά χρώματα δεν είναι ούτε πολύ σκούρα για να θεωρηθούν αμιγώς χειμωνιάτικα ούτε όμως και πολύ ανοιχτά για να χτυπάνε άσχημα στο μάτι μέχρι να ανοίξει λίγο ο καιρός. Και ξέρετε, τα μεταβατικά στάδια στο ντύσιμο είναι και τα πιο δύσκολα, για αυτό όμως υπάρχουν τέτοιες λύσεις, για να μας βγάζουν από τη δύσκολη θέση.

Διαβάστε ακόμα:
Φορέστε τα καλοκαιρινά σας παπούτσια με αυτό το κόλπο

[gallery-694753]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.