ΣΤΙΛ STREET STYLE

Αποφεύγουμε αυτό το λάθος με τα παπούτσια


MMEINTANI

15 Μαρτίου 2018

abaca-629058-151.jpg

Και θα επικεντρωθώ σε ένα συγκεκριμένο στιλ που μπορεί να επιλέξουμε τώρα που τελείωσαν οι διακοπές και σιγά σιγά αποχωριζόμαστε τα απλά σανδάλια μας. Μιλάω για τα παπούτσια με λουρί ή μπαρέτα στον αστράγαλο, αυτά που θεωρητικά "κόβουν" οπτικά το πόδι και δεν φορεθούν σωστά, μπορεί να μην δείχνουν και τόσο κολακευτικά.

Δείχνουμε πιο ψηλές αλλά όχι με τακούνια

[gallery-716879]

Δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποιο πέδιλο με λουράκι ή μπαρέτα, μπορεί να είναι και εσπαντρίγιες που απλά δένουν στον αστράγαλο αυτό όμως που πρέπει να προσέξουμε είναι το παντελόνι μας να μην τελειώνει ακριβώς από πάνω, αλλά να το συνδυάζουμε είτε με κάτι μάξι είτε με κάτι σε πιο κοντό μήκος, όπως ένα φόρεμα, μια φούστα ή high waisted shorts. Να αποφεύγουμε, ας πούμε, ένα cropped τζιν που το ρεβέρ του τελειώνει ακριβώς από πάνω, καθώς έτσι θα έχουμε δύο κομμάτια που κόβουν τη σιλουέτα και κάνουν τα πόδια να μη δείχνουν μακριά - το αντίθετο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.