ΣΤΙΛ STREET STYLE

Δεν υπάρχει πιο cool τρόπος για να φορέσουμε το πουκάμισό μας


MMEINTANI

8 Μαΐου 2018

shirt.jpeg

Και εννοώ να το φορέσουμε σαν φούστα! Και όμως, είναι πιο εύκολο από όσο ακούγεται και μπορεί να μας χαρίσει το σύνολο που θα μείνει χαραγμένο σε όποιον μας δει. Τη συγκεκριμένη ιδέα την είδα στο Pinterest και μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα, μιας και είναι ωραίο να αξιοποιούμε τα ρούχα που ήδη έχουμε και να τους δίνουμε εντελώς νέα ζωή - και τόσο μα τόσο stylish.

Εκτός όμως από αυτό το κόλπο με το πουκάμισο, όπως έχουμε ξαναπεί πρόκειται για ένα κομμάτι πασπαρτού που μπορούμε να το φοράμε σχεδόν κάθε μέρα και σε πολλές και διάφορες περιστάσεις, είναι πάντα ωραίο να βρίσκουμε τρόπους για να του δίνουμε άλλο στιλ κάθε φορά.

[gallery-716557]

Από το πιο απλό τρικ που είναι να το φοράμε με γυρισμένα μανίκια μέχρι το κόλπο του να το φοράμε ανάποδα, δημιουργώντας ένα αυτοσχέδιο backless top, δείτε στη photo gallery μερικές ιδέες για να δοκιμάσετε, οι οποίες είμαι σίγουρη θα κάνουν το κλασικό σας πουκάμισο το επίκεντρο της κάθε εμφάνισής σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.