ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το αξεσουάρ που κυριάρχησε στα street style looks του Paris Fashion Week


Αφροδίτη Σακκά

3 Οκτωβρίου 2018

abaca_652567_004_1.jpg

Μετά από μία γρήγορη ματιά στα street style looks του Παρισιού, φαίνεται πως οι παρευρισκόμενες έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στη μέση τους, αναδεικνύοντας τις σιλουέτες τους με statement ζώνες. Το αξεσουάρ εμφανίστηκε σε διάφορες μορφές, όπως σε στιλ κορσέ με κορδόνια ή πιο κλασσικές, μεγαλύτερες εκδοχές σε έντονα χρώματα. Τις έδεσαν γύρω από αέρινα φορέματα και power blazers, ενώ τις συνδύασαν με cropped ή φαρδιά παντελόνια καμπάνα. Ίσως το fashion crowd εμπνεύστηκε από τις πασαρέλες του Φθινοπώρου 2018, όπου είδαμε έντονη έμφαση στη μέση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Styleograph (@thestyleograph) on

Ωστόσο, οι ζώνες έχουν υπάρξει βασικό στοιχείο στα outfits των fashion girls εδώ και αρκετό καιρό: Η διάσημη ζώμνη της Gucci με το διπλό 'G' ήταν ένα από τα items που φορέθηκαν περισσότερο το 201, ενώ οι κίτρινες, μακριές ζώνες του οίκου Off-White συνόδευσαν πολλά outfits τις σεζόν που ακολούθησαν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Styleograph (@thestyleograph) on

Για τη φετινή σεζόν, δεν έχει τόση σημασία το μήκος ή το logo, αλλά οι εκκεντρικές λεπτομέρειες, όπως μία μεγάλη αγκράφα, λεπτομέρειες από βολάν ή πέρλες, ακόμα και αλυσίδες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Style Stalker (@thestylestalkercom) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Style Stalker (@thestylestalkercom) on

 

Δείτε ακόμη: 6 τάσεις που θα φοράμε το φθινόπωρο 2018

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.