ΣΤΙΛ STREET STYLE

Dad coat: Η Hailey Bieber φόρεσε με τον πιο cool τρόπο το oversized παλτό που έχουμε όλες


Μάρθα Κουμπάνη

11 Δεκεμβρίου 2019

Dad coat: Η Hailey Bieber φόρεσε με τον πιο cool τρόπο το oversized παλτό που έχουμε όλες

Τα τελευταία χρόνια, οι τάσεις που κυριαρχούν έχουν ρετρό στιλ και χαρακτηρίστηκαν  με τον όρο dad trends. Οτιδήποτε βρίσκει τις ρίζες του στην δεκαετία των 80s και 90s και φορέθηκε τότε από τους μπαμπάδες μας, είναι επίκαιρο και φοριέται από τα μεγαλύτερα γυναικεία ονόματα της μόδας. Ένα από αυτά η Ηailey Bieber, της οποίας το στιλ περιλαμβάνει πολλά από τα εν λόγω κομμάτια και παραμένει cool και νεανικό.

H Hailey ξέρει καλύτερα από τον καθένα πώς να φορέσει ένα φαρδύ blazer, αλλά και το fashion item που όλες έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας: το oversized παλτό. Εμφανίστηκε στη Νέα Yόρκη με το πιο chic καμηλό παλτό, σε φαρδιά γραμμή και τονισμένους ώμους. Το πανωφόρι είναι διαχρονικό και το χρώμα δείχνει luxurious ακόμα και σε μεγαλύτερο μέγεθος.

Η σταρ της πασαρέλας συνδύασε το dad coat με λευκό, sporty σύνολο και λευκά trainers. To οutfit ολοκλήρωσε με τα αγαπημένα της γυαλιά ηλίου και χρυσούς κρίκους.

Δεν ξέρουμε αν η Hailey δανείστηκε το παλτό από τον μπαμπά της, Αlec Baldwin, εσείς ωστόσο μπορείτε να το κάνετε και να αντιγράψετε το look της.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.