ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το teddy coat είναι ακόμα εδώ και η Nicky Hilton το επιβεβαιώνει


The Jennettes

13 Μαρτίου 2020

Το teddy coat είναι ακόμα εδώ και η Nicky Hilton το επιβεβαιώνει

Τα παλτό είναι ακόμα επίκαιρα και τα trends ευτυχώς, έχουν πολλές εναλλακτικές για να μην βαριόμαστε. Μακριά ή πιο κοντά, κλασσικά ή trendy, σε γήινες ή παστέλ αποχρώσεις είναι όλα στη διάθεσή μας, έτοιμα να απογειώσουν κάθε μας outfit.

Μέσα σε αυτή την αρκετά μεγάλη λίστα στα πανωφόρια, βρίσκεται και το teddy coat, ένα είδος που φορέθηκε αρκετά και την περσινή σεζόν και καθώς φαίνεται και φέτος. έχει ακόμα την γοητεία του. 

Εκτός από τον cozy χαρακτήρα του, το teddy coat είναι μία λύση για όσες θέλουν ένα άνετο αλλά όχι βαρετό πανωφόρι για την καθημερινότητα. Αν και η fluffy υφή του, το κάνει λίγο πιο casual, τα combos είναι αυτά που καθορίζουν το αποτέλεσμα. Επομένως, είτε είστε κλασσικές, είτε προτιμάτε το πιο casual στιλ, ένα teddy coat έχει σαφώς χώρο στην ντουλάπα σας. 

Η Nicky Hilton και το outfit της με ένα camel teddy coat αποτελεί την απόδειξη ότι ένα τέτοια πανωφόρι δεν είναι μόνο για τις εκδρομές του Σαββατοκύριακου.

jenny.gr
NICKY HILTON

Αντίθετα με το σωστό styling μπορεί πολύ άνετα να σας συνοδεύσει καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Η όμορφη Nicky, το συνδύασε με ένα μαύρο, cropped παντελόνι, ένα μπεζ πουλόβερ και ένα ζευγάρι ταμπά, σουέντ loafers, ενώ το outfit ολοκλήρωσε με μία classy, μαύρη τσάντα. 

Εναλλακτικά, αν ένα τέτοιο outfit δεν ταιριάζει στο στιλ σας, μπορείτε να φορέσετε το teddy coat με ένα denim παντελόνι και ένα ζευγάρι sneakers ή ακόμα και με cargo pants κι ένα ζευγάρι booties. Σε κάθε περίπτωση, ένα teddy coat σε ουδέτερη απόχρωση θα δείχνει τέλειο. 

Φωτογραφίες : Splash / Ideal Image

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.