ΣΤΙΛ STREET STYLE

Η Rihanna φόρεσε το It shoe της σεζόν και απογείωσε το casual outfit που έχουμε όλες


Μάρθα Κουμπάνη

19 Νοεμβρίου 2020

Η Rihanna φόρεσε το It shoe της σεζόν και απογείωσε το casual outfit που έχουμε όλες

H Rihanna είναι από τις πιο στιλάτες της βιομηχανίας της μόδας και κάθε της εμφάνιση έρχεται να το επιβεβαιώσει.

Η μουσικός, επιχειρηματίας και σχεδιάστρια μοιάζει ό,τι αγγίζει να γίνεται χρυσός. Η πιο πρόσφατη συνεργασία της, η δεύτερη του brand Fenty με τη Γαλλίδα σχεδιάστρια παπουτσιών, Amina Muaddi είναι άλλο ένα τρανό παράδειγμα. Η Rihanna και η Amina μόλις κυκλοφόρησαν τη δεύτερη συλλογή παπουτσιών Fenty με τα πιο εντυπωσιακά τακούνια.

Η Riri φόρεσε ήδη ένα από τα σχέδια και το έκανε με τον πιο ενημερωμένο τρόπο, ενώ έδωσε στο casual σύνολό της μια glam πινελιά.

Φόρεσε την φόρμα της με shacket σε μπλε καρό και ολοκλήρωσε το look με τις ψηλοτάκουνες slingback γόβες σε ιβουάρ χρώμα, που έχουν το όνομα "Don't be square".

Το μπεζ φούτερ και ασορτί joggers, αλλά και το oversized πανωφόρι Nica Ricci, δημιουργούσαν ένα πολύ άνετο και ευκολοφόρετο outfit που μπορούμε να αντιγράψουμε ακόμα και στην καραντίνα. H τσάντα, με την οποία ολοκλήρωσε την εμφάνισή της, είναι η Camellia Printed Camera Case της Chanel. Μόνο με τα αξεσoυάρ κατάφερε να απογειώσει την εμφάνισή της και να δώσει λίγο glam.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS