ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Rock casual look


7 Ιανουαρίου 2013

Για εσάς που έχετε rock διάθεση στις καθημερινές σας εμφανίσεις.

Είναι γεγονός πως για τη φετινή σεζόν επικρατεί μία rock διάθεση στα ρούχα που συναντάμε στα μαγαζιά αλλά και στα street style outfits. Τρουκς , καρφιά, δερμάτινα jackets και λεπτομέρεις μονοπωλούν τα ρούχα αλλά και τα αγαπημένα μας αξεσουάρ. Μία δυνατή τάση που έχει αποκτήσει φανατικό κοινό αλλά και πολλές γυναίκες που διστάζουν να τα φορέσουν γιατί τα θεωρούν εκκεντρικά. Για εσάς που διστάζετε να τα υιοθετήσετε στο καθημερινό look σας, μπορείτε να προσθέσετε κάποιες rock πινελιές σε ένα κλασσικό ή girly look. Εξάλλου, οι αντιθέσεις δημιουργούν πολύ δυνατά και επιτυχημένα αποτελέσματα. Για εσάς που έχετε πιο underground διάθεση και θέλετε ένα κομψό rock casual look για να συνοδεύσετε τις καθημερινές σας πρωινές βόλτες ή υποχρεώσεις, μπορείτε να συνδυάσετε ένα leather jacket ή πανωφόρια με τρουκς, το τζιν παντελόνι σας ή ένα δερμάτινο κολάν, rock t-shirts και πολλά bangles με καρφιά. Συνδυάστε τα με τον κατάλληλο τρόπο για να πετύχετε ένα κομψό και ξεχωριστό rock casual ντύσιμο.

Styling tip: • Αποφύγετε την υπερβολή γιατί τα κομμάτια με τρουκς και καρφιά είναι από μόνα τους δυνατές επιλογές οπότε φροντίστε να τα ισορροπήσετε με πιο απλά κομμάτια.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες για να πάρετε ιδέες: [gallery-99088]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.