ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πέδιλα που αγκαλιάζουν το πόδι


23 Ιουνίου 2013

costume_dss12_0601.jpg

Ψηλοτάκουνα πέδιλα που δένουν στον αστράγαλο.

Είναι στιλάτα και επηρεασμένα από τη ρετρό αισθητική. Τα πέδιλα που κλείνουν γύρω από τον αστράγαλο είναι θηλυκά και πλέον κυκλοφορούν σε άπειρες εκδοχές που σίγουρα θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας προσωπικό στιλ. Μονόχρωμα ή πολύχρωμα, με χοντρό ή λεπτό τακούνι θα συνοδεύσουν άνετα και με στιλ τα summer looks σας.

Χρειάζεται όμως λίγη προσοχή στην επιλογή του σωστού ύψους. Ανάλογα με το σωματότυπό σας πρέπει να βρείτε το κατάλληλο σημεία στο πόδι που θα δένει το παπούτσι, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να “καταστρέψουμε” την όψη των καλλίγραμων ποδιών. Αν η γάμπα σας είναι αρκετά λεπτή τότε μπορείτε άφοβα να φορέσετε σχεδόν όλα τα πέδιλα, με χοντρό ή λεπτό λουράκι, που δένουν πάνω ή κάτω από τον αστράγαλο. Αν πάλι θέλετε να κάνετε το πόδι σας να φαίνεται ψηλότερο τότε φροντίστε το λουράκι να είναι απλό και λεπτό και να δένει αρκετά κάτω από τον αστράγαλο έτσι ώστε να δημιουργεί τη αίσθηση ενός πιο ψηλού ποδιού.

Συνδυάστε τα με την girly, κλος φουστίτσα σας ή με το cropped παντελόνι και γιατί όχι με ένα ρετρό μίντι φόρεμα... αν φυσικά διαθέτετε την κατάλληλη σιλουέτα.

[gallery-196689] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.