ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Printed ή χρωματιστό παντελόνι


8 Ιουλίου 2013

Και τα δύο είναι υπέροχα για τα summer outfits σας.

Για τις λάτρεις του παντελονιού το φετινό Καλοκαίρι έχει πολλές επιλογές έχοντας να διαλέξετε ανάμεσα σε μονόχρωμα χρωματιστά παντελόνια ή με διάφορα prints ικανοποιώντας όλα τα γούστα. Πέρα από το αν θα διαλέξετε χρώμα ή σχέδια στο παντελόνι σας, έχετε να επιλέξετε αν το στυλ του παντελονιού θα είναι cropped ή baggy ή skinny ανάλογα με το ύφος που θέλετε να δώσετε στο τελικό στιλιστικό αποτέλεσμα και το σωματότυπό σας. Για εσάς που αγαπάτε τα χρώματα στα καλοκαιρινά outfits σας, μπορείτε να επιλέξετε το ζωηρό χρώμα στο παντελόνι σας ή τα έντονα floral σχέδια και να το συνδυάσετε με ένα απλό loose τοπ πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό κι απόλυτα μοδάτο look. Για εσάς που θέλετε πιο ήσυχο αποτέλεσμα, μπορείτε να επιλέξετε τις παστέλ αποχρώσεις ή τα διακριτικά και σε ήσυχα χρώματα σχέδια στο παντελόνι σας δημιουργώντας μία απόλυτα κομψή και συγχρόνως στιλάτη εμφάνιση.

Extra tip: Για εσάς που έχετε πλούσιες καμπύλες, προτιμήστε να αποφύγετε τα μεγάλα σχέδια στο παντελόνι σας και τη skinny γραμμή είτε στο printed είτε στο χρωματιστό παντελόνι σας.

[gallery-206453]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.