ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Summer printed look


10 Ιουλίου 2013

PRINTS1.jpg

Φορέστε τα σχέδια σε καλοκαιρινή διάθεση για μοδάτες εμφανίσεις.

Για εσάς που αγαπάτε τα prints για το Καλοκαίρι δεν έχετε παρά να τα τιμήσετε στις εμφανίσεις και να δημιουργήσετε ξεχωριστά total printed looks. Είναι εκκεντρικά και σίγουρα είναι μία τάση που μπορεί να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση σχετικά με το πώς να κάνετε το outfit σας να μοιάζει εντυπωσιακό. Για τις fashionistas, το mix & match των διαφορετικών prints μπορεί να πετύχει το απόλυτα μοδάτο αποτέλεσμα. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να είστε προσεκτικές με την επιλογή των σχεδίων που θα κάνετε και τους χρωματικούς συνδυασμούς τους για να πετύχετε ένα κομψό αποτέλεσμα. Για τις πιο διστακτικές, μπορείτε να επιλέξετε ήσυχα και διακριτικά prints και να τα συνδυάσετε με μονόχρωμα κομμάτια για να ισορροπήσετε το τελικό στιλιστικό αποτέλεσμα.

Extra tips:

• Βρείτε τα σχέδια και τα printed κομμάτια που αναδεικνύουν το σώμα σας γιατί συνήθως τα prints αναδεικνύουν καλύτερα τις αδύνατες σιλουέτες.

• Δώστε προσοχή στα αξεσουάρ σας και επιλέξτε την απλότητα για να έχετε ένα κομψό αποτέλεσμα.

[gallery-208541]

 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.