ΣΤΙΛ STYLING TIPS

8 + 1 Αποκριάτικα looks με ρούχα από την ντουλάπα σας


21 Φεβρουαρίου 2014

1033.jpg

Η αποκριάτικη περίοδος ξεκίνησε και χρειάζεται όλες να βάλουμε τη φαντασία μας και το χιούμορ που διαθέτουμε προκειμένου να δημιουργήσουμε την πιο πρωτότυπη, εντυπωσιακή και funky εμφάνιση και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουμε καθόλου χρήματα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας ή ακόμη κι από την ντουλάπα της μαμάς. Η τελική επιλογή που θα κάνετε θα πρέπει σίγουρα να αποπνέει τη διάθεση που έχετε όπως για παράδειγμα αν θέλετε να είστε σέξι ή funky ή femme fatale ή ρομαντική με την αποκριάτικη αμφίεση σας. Εμείς σας προτείνουμε , εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε:

Καμαριέρα: Φορέστε το μαύρο φόρεμα που όλες θα έχετε στην ντουλάπα και συνοδέψτε το με μία λευκή ποδιά, μαύρη κορδέλα και ένα από τα ξεσκονιστήρια που έχετε σπίτι σας. Για πιο σέξι αποτέλεσμα, φορέστε κάλτσες με δαντελένιο τελείωμα.

60’s girl: Όσες αγαπάτε τα γεωμετρικά σχήματα στο στιλ σας, σίγουρα θα έχετε ένα φόρεμα με ρόμβους, κύκλους, τρίγωνα και πολλά χρώματα. Συνδυάστε το με ένα ζευγάρι στρογγυλά γυαλιά, χρωματιστά σκουλαρίκια και ένα coloured μαντήλι φορεμένο στο κεφάλι.

Γκέισα: Το κιμονό style είναι ήδη από τα μοδάτα κομμάτια της φετινής σεζόν οπότε δεν έχετε παρά να το αξιοποιήσετε και στο αποκριάτικο look σας. Φορέστε το πάνω από το total black ντύσιμο και δώστε προσοχή στο hair & make up look σας. Πιο συγκεκριμένα, κάντε ένα σινιόν γκέισας με τα chopsticks που μπορεί να έχετε σπίτι ή ακόμη και με ένα ξύλινο μολύβι και εφαρμόστε μαύρο eyeliner και κόκκινο κραγιόν μόνο στο κέντρο των χειλιών σας.

Τσιγγάνα: Μία maxi φούστα, κατά προτίμηση printed, με ένα απλό φανελάκι σε οποιαδήποτε απόχρωση που να μην ταιριάζει απαραίτητα με τη φούστα και μία μάλλινη εσάρπα με κρόσια είναι ό,τι χρειάζεστε. Τα ethnic κοσμήματα του καλοκαιριού στην υπερβολή τους θα σας χαρίσουν το αποτέλεσμα που θέλετε.

Μαφιόζος-άντρας: Για εσάς που θέλετε να μεταμφιεστείτε σε κάτι πιο αστείο, μπορείτε να δανειστείτε από την ντουλάπα του φίλου σας ένα κουστούμι, ένα πουκάμισο, μία γραβάτα και τα brogues που μπορεί να έχετε στην ντουλάπα σας. Ένα μεγάλο χρυσό δαχτυλίδι, ένα καπέλο κι ένα γαρύφαλλο στην τσέπη του σακακιού θα ολοκληρώσουν υπέροχα το αποτέλεσμα.

Πάρτε περισσότερες ιδέες από τις παρακάτω φωτογραφίες: 

[gallery-307108] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.